RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Астрологи назвали найщасливіші і найнебезпечніші дні в рік Бика: календар на 2021 рік

Астрологи переконані, що 2021 рік Білого Металевого Бика ідеально підходить для нових починань і проектів, в цей час добре робити великі покупки і здійснювати задумане. Однак, як і в усі часи, в цьому році будуть щасливі і небезпечні дні.

Про це пише видання "Московський комсомолець".

Щоб пережити складності, досить перестати чинити опір Всесвіту і дозволити трапитися змінам. Визначити, коли не варто витрачати дорогоцінні сили, а коли "рватися в бій", допоможуть поради астрологів.

Сприятливі і несприятливі дні 2021 року

Сприятливі дні 2021 року - це дні повні, два дні сонцестояння і два - рівнодення.

Повня, як відомо, трапляється кожен місяць. У наступаючому році вона випадає на 28 січня, 27 лютого, 28 березня, 27 квітня, 26 травня, 24 червня, 24 липня, 22 серпня, 21 вересня, 20 жовтня, 19 листопада, 19 грудня.

У ці дні, як стверджують астрологи, можна і потрібно займатися важливими справами, укладати договори, відправлятися в подорож, робити великі покупки.

Але є і кілька мінусів. Краще не планувати проведення операцій, оскільки маса крові в тілі збільшується через магнітну енергії Місяця. Другий недолік - підвищена емоційність. Але впоратися з нею нескладно. Прийміть ванну з невеликою кількістю молока, використовуйте аромат лаванди - і ваш емоційний стан прийде в норму.

20 березня - весняне рівнодення. Не ризикуйте, шукайте компроміси - і удача не омине вас.

21 червня - літнє сонцестояння. Грамотне вкладення грошей окупиться сторицею.

22 вересня - осіннє рівнодення. Сміливо починайте будь-які справи, але, як і в день весняного рівнодення, поводьтеся розважливо.

21 грудня - зимове сонцестояння. Присвятіть найкоротший день року улюбленим людям і домашнім турботам.

А найсприятливіший день в році, як стверджують астрологи, 14 травня. На небі фіксується найбільш вдале розташування планет: обидва світила в знаках екзальтації, посилюються їх кращі властивості. Цей день дуже гарний для покупки нерухомості, золота, інвестицій. Його називають "Нерушимое благо".

Несприятливими вважаються дні молодика. У 2021 року вони припадають на 13 січня, 11 лютого, 13 березня, 12 квітня, 11 травня, 10 червня, 10 липня, 8 серпня, 7 вересня, 6 жовтня, 5 листопада, 4 грудня. Ні в якому разі не можна: починати нові справи, справляти весілля, зачинати дітей, відправлятися в подорож, здійснювати покупки, вкладати гроші, займатися інвестиціями, брати кредит і навіть відправляти посилки.

Традиційно люди чекають неприємностей в п'ятницю, 13-го, - на жаль, недарма. Буває, що саме в цей день нічого страшного не трапляється, але відбувається заділ для негативних подій на наступному тижні. На щастя, в 2021 році буде тільки одна п'ятниця, 13-го, - в серпні (взагалі ж максимальне їх кількість на рік - три).

Але найсерйозніших, непередбачуваних небезпек потрібно чекати в дні місячних і сонячних затемнень. Ось на які дати вони випадають.

26 травня - повне місячне затемнення. Час розквіту маніпуляторів, заздрісників і скандалістів.

10 червня - кільцеве сонячне затемнення. Розпочаті в цей день успішні, здавалося б, проекти незабаром обернуться провалом, нові знайомства - обманом.

19 листопада - місячне затемнення. Великий шанс нажити ворогів на порожньому місці, про спонтанні рішення доведеться гірко пошкодувати.

4 грудня - повне сонячне затемнення. Можливо, найнебезпечніший день року. Постарайтеся весь день провести вдома, благо що дата випадає на суботу.

Як раніше повідомляв "Апостроф", астролог Василіса Володіна склала гороскоп на 2021 рік. Деяким представникам знаків Зодіаку посміхнеться удача.