RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Бик подарує їм справжнє диво: п'ять знаків Зодіаку почнуть життя з чистого аркуша в 2021 році

У новому 2021 році, який за Східним гороскопом пройде під заступництвом Бика, астрологи обіцяють справжні чудеса для деяких знаків Зодіаку. Зірки будуть сприяти Овнам, Близнюкам, Левам, Стрільцям і Водоліям.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті AnoNado.

Овен

У новому 2021 році сприятливі відносини з Юпітером зроблять жінок і чоловіків цього знака ще більш впевненими і сміливими. Можливо, їм захочеться з кимось зустрічатися або зайнятися захоплюючою новою роботою, яка зблизить його з однодумцями. Головне не переборщити з усіма змінами - астрологи рекомендують остерігатися ризиків і ексцесів, які можуть траплятися в січні і липні.

Близнюки

У 2021 року представники цього знака можуть розраховувати на безліч можливостей для романтики і розваг. Юпітер закликає чоловіків і жінок розширити свій кругозір і виходити зі своєї зони комфорту. У Близнюків стрімко зростуть навички флірту. Можливості налагодити відносини з партнером з'являться в січні, березні та листопаді, коли Венера просвітить представників цього знака своїм любовним світлом. Астрологи застерігають, що в 2021 році багато хто з Близнюків повинні бути готовими до випробування своїх відносин на міцність.

Лев

Цього року Леви отримають багато уваги, яку вони так люблять, але це може привести до самовпевненості. Зірки радять їм не поспішати з прийняттям рішень і вибором, протягом декількох місяців можна не поспішати, щоб зрозуміти, що для них краще. Важка робота нарешті окупиться і принесе фінансовий добробут. В кінці року важливо не піддатися самовпевненості.

Стрілець

У новому році представників цього знаку чекає багато активності в особистому житті. Для більшості чоловіків і жінок рік Бика повинен принести хороші часи і удачу, особливо в січні і липні. Довгострокові відносини можуть виявитися проблемою, але якщо хочеться повеселитися, можна сміливо плисти за течією і насолоджуватися усіма новими зустрічами і любовними іграми.

Водолій

Представникам цього знака призначено везіння в любові завдяки позитивному впливу Венери і Марса, планет любові і відносин. Ці планети будуть стимулювати романтику на початку року. Юпітер же зміцнить доброзичливу і товариську натуру представників цього знака, соціальне життя, швидше за все, активізується. З'явиться можливість скористатися новими любовними стосунками для своєї вигоди. В кінці року подвійна сила Юпітера і Сатурна допоможе здійснити всі бажання.

Як раніше повідомляв "Апостроф", астролог Василіса Володіна склала гороскоп на 2021 рік. Деяким представникам знаків Зодіаку посміхнеться удача