RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Бик подарує їм справжнє щастя: п'ять знаків Зодіаку знайдуть любов і укладуть шлюб в 2021 році

Новий 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, обіцяє приємні зміни в особистому житті багатьох знаків Зодіаку. До них прийде світле і чисте почуття любові, а закохані пари зможуть об'єднатися у шлюбі і зіграти весілля.

Про це пише видання Mamedov.ru.

Телець

Покровитель року Бик обіцяє своїм зодіакальним родичам зустріч з другою половинкою і омріяне весілля вже у 2021 році. Однак, до чого приведуть Тельців їх стосунки і чи не стане на заваді щастю їх впертий норов, залежить тільки від них. Не секрет, що через досить суперечливий характер їм складно вибудовувати міцні стосунки. Зірки радять вірити в силу любові і щирість почуттів.

Близнюки

Близнюків в 2021 році чекає справжня любов і весілля. Астрологи передбачають, що роман, який зав'яжеться у Близнюків в рік Бика, може привести їх під вінець. Цього разу легковажним Близнюкам не захочеться бігти від таких глибоких і сильних почуттів і фіналом стане створення сім'ї з коханою людиною. Щасливий шанс на шлюб можуть отримати і ті Близнюки, які недавно розлучилися зі своїми партнерами.

Лев

2021 рік пророкує Левам вир любові і весілля. У рік Бика представників цього знаку Зодіаку очікує сповнене приємних подій особисте життя. Існує велика ймовірність того, що в цьому році Лев закохається по-справжньому - до глибини душі. Не виключено, що результатом настільки сильних і взаємних почуттів стане одруження.

Діва

Величезні шанси вийти заміж або одружуватися в 2021 році є і у представників знаку Діва. Наступний рік може кардинально змінити особисте життя Дів, тож гороскоп радять їм просто насолоджуватися підвищеною увагою протилежної статі і придивлятися до потенційних кавалерів або прихильниць. Не виключено, що в їх числі ви зможете розглянути другу половинку і створити щасливий і міцний союз.

Водолій

У рік Бика багато народжених під знаком Водолія усвідомлюють, що гідні їхньої любові люди вже давно поруч з ними. Подарувавши їм взаємність, Водолії можуть зважитися на весілля. Але навіть якщо в 2021 році цього не станеться, в наступному 2022 році ви точно підете під вінець зі своїм коханим чи коханою.

Як писав "Апостроф" раніше, рік Бика здійснить всі мрії і подарує багатство трьом знакам Зодіаку.