RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Які дні будуть найщасливішими в рік Бика: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Раніше астрологи розповіли, що принесе рік Бика кожному знаку Зодіаку, тепер же вони назвали найщасливіші дні для кожного з них.

Про це пише Rsute.

Овен

Найщасливішим днем для Овна обіцяє стати 15 квітня, адже і Юпітер, і Сатурн проводять більшу частину свого часу у Водолії, і представники знаку отримають можливість зануритися в нові враження.

Тілець

Для Тільця найщасливіший день випаде на 17 січня - Уран буде їх планетою, і представники знаку будуть займатися діяльністю, яка допоможе їм рости і дорослішати. Нова справа, розпочата в цей день, принесе успіх.

Близнюки

Удача посміхнеться Близнюкам 28 травня. Цей день не тільки принесе оптимальний збіг обставин, але і стане ідеальним часом для того, щоб встановити зв'язок з важливими людьми.

Рак

Найщасливіший день для Раків буде 23 червня. Вони звільняться від проблем і відчують приплив сил. Це принесе їм удачу і благополуччя.

Лев

Лев проживе найщасливіший день року 13 липня. Цей день буде наповнений радістю, приємними сюрпризами і новими враженнями.

Діва

Найкращим днем року для Дів стане 18 серпня. Він подарує як прекрасні можливості в професійному плані, так і можливість провести неймовірно романтичний день з коханою людиною.

Терези

Для Терезів все складеться найкращим чином 6 вересня. Цей день подарує їм чудові романтичні переживання. Можливі нові цікаві знайомства, які поглиблять уявлення про світ.

Скорпіон

Скорпіони отримають свій шанс 18 листопада. Цей день принесе їм успіх буквально у всьому, за що вони візьмуться. Їм буде везти і в любові і в роботі. Розумний ризик буде виправданий.

Стрілець

Стрільцям буде везти 21 травня. День буде сповнений захоплюючих пригод, веселих заходів, і представники знака тільки виграють, якщо проведуть його зі своїми близькими.

Козеріг

Для Козерогів 23 серпня стане вдалим днем для укладання угоди. Їх глибоке розуміння життєвих принципів в поєднанні з вдалим розташуванням зірок принесе прекрасний результат.

Водолій

Кращим днем для прийняття важливих рішень стане 29 листопада. У цей день зірки будуть вподобу представникам знака як у справах, так і в любові.

Риби

Для Риб найщасливіший день випаде на 3 червня. Він буде сповнений подарунків і хороших сюрпризів. Випадкові зустрічі можуть перерости у великі любовні відносини.

Раніше "Апостроф" розповідав, який місяць 2021 року стане найвдалішим для кожного з знаків Зодіаку.