RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Бик допоможе здійснити мрію: п'яти знакам Зодіаку посміхнеться удача в січні 2021 року

Астрологи дали прогноз на перший після новорічних канікул тиждень з 11 по 17 січня. Щоб він пройшов успішно, зірки радять слідувати за покликом інтуїції.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Овен

Гороскоп радить Овнам перебрати гардероб, щоб позбутися від старих речей і купити нові. Це ідеальний час для створення нового яскравого образу на початку 2021 року. Також Овнам корисно буде зайнятися перестановкою меблів вдома, зробити генеральне прибирання і позбутися від зайвого мотлоху.

Телець

11 і 12 січня для Тельців стануть ідеальними днями для роботи, любові і навчання - їм вдасться досягти успіху відразу у всіх справах. Зірки радять представникам знаку запастися терпінням і скласти план на тиждень. Понеділок і вівторок підходять для фізичної роботи і подорожей, відряджень.

Близнюки

Близнюки на цьому тижні отримають можливість досягти успіху в нових справах і зробити покупки. Велика удача чекає представників творчих професій - в їх голову будуть приходити цікаві ідеї - деякі будуть геніальні, а інші ні, але кожна з них може виявитися корисною.

Рак

Тиждень з 11 по 17 січня принесе Ракам задоволення. Цим людям дуже важливо отримувати радість від життя і знаходити нові сили для руху вперед. Ракам потрібно більше відпочивати, розважатися, але не забувати про найважливіші обов'язки вдома і на роботі.

Лев

Леви зможуть на цьому тижні стати центром Всесвіту - їм пощастить в любові, в роботі і бізнесі і значно підніме настрій на початку нового року. Людей цього знаку очікують сюрпризи, але не завжди приємні. Секрет збереження успіху для Левів полягатиме в умінні ставитися до новин спокійно, без зайвого гніву і обурення.

Діва

Дів чекає удача в любові, особливо в період з вівторка по п'ятницю. В інші дні енергетика зірок і планет буде досить негативною для вас, тому романтичні зустрічі краще на них не призначати. Всім сімейним представникам Знака варто якомога більше часу проводити зі своїми близькими. Не виключено, що хтось попросить Дів про допомогу.

Терези

Терези зможуть досягти успіху у всіх сферах життя - їм буде посміхатися удача буквально у всьому, до чого вони докладуть свою руку. Найголовніше зараз - не зазнатися і не подумати, що все дається легко і без зусиль. Потрібно продовжити старанну роботу.

Скорпіон

Якщо вам на цьому тижні доведеться робити вибір про те, що економити - гроші або час, то краще вибрати перше. Час для Скорпіонів поки що набагато важливіше фінансів. Зірки радять присвятити свою кожну вільну хвилину домашнім справам і спілкуванню з близькими, а одиноким представникам знаку - пошукам другої половинки.

Стрілець

З 11 по 17 січня Стрільців можуть очікувати дуже важливі і навіть доленосні знайомства ділового та особистого характеру. Однак зірки радять бути уважними і не переходити дорогу небезпечним людям, оскільки це може звести весь досягнутий прогрес до нуля. Дуже важливі гранична обережність і передбачливість.

Козеріг

Згідно з прогнозами експертів, з четверга для представників знаку почнеться енергетичний спад, який призведе до сильної втоми. Козерогам потрібно буде чітко розмежувати роботу і дім, відпочинок і працю. Навіть невеликі перевтоми будуть шкодити вашій впевненості і самопочуттю. Все повинно перебувати в балансі.

Водолій

Початок і кінець тижня Водоліям краще присвятити домашнім справам, прибиранню та відпочинку після свят. В цей час можна купувати нові рослини і заводити домашніх вихованців. На роботі потрібно розібрати документацію і очистити робочий стіл комп'ютера від непотрібних файлів.

Риби

Риб чекає ідеальний час для вирішення юридичних проблем. З 12 січня настане вдалий період для шопінгу, грошових витрат і роботи. Потрібно повністю присвятити себе справам. Цілком можливо, що Рибам вдасться вирішити проблеми, які раніше вирішити не виходило з якихось вагомих причин.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найщасливіші дні для кожного зі знаків Зодіаку у рік Бика.