RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

2021 рік відкриє нові горизонти для "весняного" знака Зодіаку - Вольф Мессінг вважав його найхитрішим

Рік Бика, який приготував вдалі дні для кожного знака Зодіаку, відкриє для одного з них - Овна, нові перспективи і можливості.

Про це пише "Комсомольська правда".

2021 рік буде вчити Овнів вирішувати проблеми не тільки з допомогою своєї впертості, але і шукати обхідних шляхів. А ось варіативність стратегій життя взагалі стане великим відкриттям для Овнів у 2021 році. Це знання допоможе успіхам в кар'єрі і гармонії в особистому житті. При цьому зірки радять не нехтувати турботою про здоров'я, інакше воно може підвести в найбільш невідповідний момент.

Рік Бика - хороший час для Овнів, щоб починати свій бізнес. Хороші дивіденди дадуть будь-які угоди з нерухомістю, землею, будівництвом. Навіть якщо на перший погляд здаватиметься, що справа малоперспективна. Однак варто бути вкрай обережними в азартних іграх.

Також на Овнів чекають позитивні зміни в особистому житті. Цей рік буде сповнений любові і зробить їх глибше як особистість. Можливі як доленосні зустрічі так і поглиблення і гармонізація відносин з нинішнім партнером.

Відзначимо, як пише Рronedra, на думку великого віщуна минулого століття Вольфа Мессінга, Овен є найхитрішим знаком Зодіаку. Вони здатні надіти маску і видавати себе за тих, ким ніколи не були насправді. При цьому Овни можуть досягати своїх цілей завдяки своєму неймовірному темпераменту, приборкати який вдасться далеко не всім.

Мессінг запевняв, що Овни є найкращими ораторами і прекрасними керівниками. Більш того, вони завжди прагнуть до лідерських позицій і випромінюють неймовірну енергетику, яка часто може передаватися людям навіть на великих відстанях.

Як повідомляв "Апостроф", зірки обіцяють Овнам успіх в романтичних стосунках в 2021 році. Однак вони радять, купаючись в любові, не забувати відповідати взаємністю.