RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Бик змусить попітніти: у трьох знаків Зодіаку виникнуть проблеми з фінансами і на роботі у 2021 році

Згідно з прогнозом астрологів в 2021 році, який пройде під знаком Білого Металічного Бика, представники трьох знаків Зодіаку будуть зазнавати труднощів у фінансовій сфері і професійної діяльності.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті zik.ua.

Лев

Представники цього знака отримають свободу дій, але Бик не стане сприяти в досягненні цілей. Добиватися всього доведеться власними силами, слід відкинути лінь і бездіяльність та наполегливо працювати. Левам доведеться постійно доводити свою спроможність у професійній сфері, їм нічого не буде даватися просто так, в тому числі - гроші. Вони повинні будуть заробляти копіткою працею, а іноді і взагалі економити.

Стрілець

У рік Білого Металевого Бика представникам цього знаку варто бути обережними з безмежною довірою до ділових партнерів. Цей рік не буде надто сприятливим, тому навіть отримавши на руки чималий куш, наприклад, у вигляді відсотків з вкладу або спадщини, не потрібно поспішати розлучатися з грошима. У 2021 року потрібно проявити обережність і вдумливість: вважати, перевіряти, радитися з компетентними людьми - і лише потім вкладати фінанси в вигідну справу.

Козеріг

Цього року представників знака чекає професійна боротьба за успіх зі своїми слабкостями. Важливо проявляти гнучкість, бути наполегливими і вчитися чекати. Іноді Козероги будуть отримувати великі суми, які вони зможуть направити в справу, але щоб вийти в плюси і забезпечити собі гідне життя, доведеться неабияк попітніти. Не можна ухилятися від роботи і відмовлятися від найменшої можливості додаткового заробітку - це дозволить отримати гідні грошові бонуси, з якими можна буде взяти невеликий тайм-аут ближче до осені.

Як повідомляв "Апостроф", в житті всіх представників Зодіаку протягом року будуть періоди успіху і щасливих несподіванок.