RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Бик не любить тиску на дітей: гороскоп батькам для всіх знаків Зодіаку на 2021 рік

Бик - символ 2021 року він не любить, коли батьки тиснуть на дітей. Астрологи рекомендують проявляти більше турботи і ніжності.

Про це повідомляє ресурс oloveza.ru.

Дитина Овен

Зірки радять закладати в дитині самостійність. Вона повинна вміти приймати рішення і бути впевненою.

Дитина, народжена 21.03-30.03

Батьки повинні розвивати дитину внутрішньо. Допомагайте відкритися її здібностям. Заохочуйте спілкуванню з однолітками і з оточуючими людьми.

Дитина, народжена 31.03-10.04

Уважно стежте за своєю дитиною. Не пропустіть розвиток, коли в ній відкривається талант. Настрій малюка може змінюватися, наберіться терпіння.

Дитина, народжена 11.04-20.04

Ці діти дуже активні. Але батьки не повинні в цьому році бути з ними суворі. Енергію краще направити в потрібне русло - спорт, танці, інші гуртки.

Дитина Телець

Будьте уважні до своїх дітей. Поважайте особисту думку дитини, хваліть її досягнення.

Дитина, народжена 21.04-30.04

Такий малюк дуже любить командувати. Він буде проявляти свободу і рішучість. Реагуйте на це спокійно і з посмішкою, не придушуйте дії дитини.

Дитина, народжена 0 1.05-10.05

Чарівність дитини буде привертати увагу оточуючих. Не попадіться під вплив, щоб не розбалувати, коли малюк просить купити багато іграшок або солодощів. У 2020 році у дітей цього знака та декади очікується хороший апетит.

Дитина, народжена 11.05-20.05

Дитина-Тілець пристосується до спілкування зі старшими дітьми. Вона зможе проявити себе в лідерських позиціях. Їй стане цікава робота з комп'ютером.

Дитина Близнюки

Батьки повинні навчитися підтримувати дитину, яка стане більш допитливою. Постарайтеся відповідати на всі її запитання. Непосиди захочуть грати і базікати, але дорослі не повинні обмежувати цей порив.

Дитина, народжена 21.05-30.05

Діти можуть стати більш вимогливі. Не виключені капризи, якщо їх прохання не виконають близькі. Навчіть дитину співчуттю і розумінню, поставивши її на своє місце.

Дитина, народжена 31.05-10.06

Щоб трохи вгамувати енергійного дитини придумуйте активні ігри та розваги. Найчастіше водіть її в цікаві місця: аквапарк, атракціони, цирк і т.д. Також малюк буде більш чутливим у 2021 році.

Дитина, народжена 11.06-21.06

Вони будуть відчувати себе вище інших в колі сім'ї і в компанії друзів. Батькам астрологи рекомендують не злитися, а пояснити правила поведінки.

Дитина Рак

Такі діти в цьому році будуть доброзичливими і поступливими. Частіше грайте з дитиною, щоб не спостерігати її серйозність.

Дитина, народжена 22.06-01.07

У малюка відкриються творчі здібності. Також ви зможете помітити його нахили до науки. Дитина буде сама прагнути реалізувати себе через гуртки, конкурси. Батькам рекомендують облаштувати кімнату дитини за її бажанням.

Дитина, народжена 0 2.07-11.07

Дитина захоче більше свободи і прав. Не смійтеся над нею, а допоможіть в ігровій формі здійснити її бажання.

Дитина, народжена 12.07-23.07

Дорослі повинні прислухатися до свого чада. Не варто завантажувати його заняттями, які не до душі. Це може відбути бажання вчитися і пізнавати нове. Відповідайте на всі питання малюка.

Дитина Лев

В цей рік малюки-Леви будуть кумедними і смішними. Їх легко здивувати і розвеселити.

Дитина, народжена 24.07-02.08

Дитина почне цікавитися всім, що її оточує, але це може бути і негативна сторона. Обов'язок батьків відгородити її від поганого і вміти відмовляти в її примхах. Спілкування з дитиною допоможе налагодити між вами довірчі відносини, особливо, якщо ділитися секретами. Подорожуйте з малюком, розповідайте про своє життя.

Дитина, народжена 0 3.08-13.08

Встигайте помічати таланти своєї дитини. Вона буде цікавитися науками, але інтерес може швидко згаснути. Не змушуйте її вчити щось, якщо дитині цього сильно не хочеться.

Дитина, народжена 14.08-23.08

Чадо буде скромним і тихим в 2021 році. Батьки повинні з розумінням ставиться до малюка, знайомити його з однолітками. Він може багато фантазувати і грати.

Дитина Діва

Діти дуже люблять фантазувати. Цього року їх уява буде дуже сильною. Придумуйте з ними розповіді та історії.

Дитина, народжена 24.08-02.09

Дитина ймовірно буде упертою і робитиме тільки так, як їй хочеться. Постарайтеся не нервувати, дійте хитріше. Намагайтеся сильно її не балувати.

Дитина, народжена 0 3.09-13.09

Навчіть дитину правилам поведінки в суспільстві, це допоможе їй у майбутньому.

Дитина, народжена 14.09-23.09

Розвивайте в малюку дух змагання. Не поводьтеся з ним, як з маленьким. Розмовляйте на серйозні теми.

Дитина Терези

Намагайтеся приділяти дитині багато уваги. Підтримуйте її інтереси і починання.

Дитина, народжена 24.09-3.10

Допитливим малюкам треба відповідати на всі питання, а не ігнорувати цікавість. За енергійними дітьми стежте уважно, щоб захистити від неприємностей.

Дитина, народжена 0 4.10-13.10

Наберіться мудрості і терпіння, адже у 2021 році ваші діти будуть паливодами. Суворі покарання краще не застосовувати. Краще придумати заняття, яке захопить малюка.

Дитина, народжена 14.10-23.10

Не балуйте дитину, але їй варто купити розвиваючі ігри, щоб захопити. Варто прислухатися до її бажань.

Дитина Скорпіон

Зірки говорять, що батькам варто набратися терпіння. Розвиток дитини може бути занадто швидким. Намагайтеся сильно не лаяти її за витівки, адже ви і самі були такими.

Дитина, народжена 24.10-02.11

Дитина буде вимагати уваги, ігор з нею і розваг. Відпочити дорослим часу практично не буде.

Дитина, народжена 0 3.11-12.11

Бажання дитини будуть швидко змінюватися. Поставтеся до цього з розумінням, підтримуйте її інтереси. Краще заохочувати, ніж обмежувати. На прохання дитини не відмовляйте їй у домашніх тварин.

Дитина, народжена 13.11-22.11

Дитина може втручатися в справи дорослих, мислячи дуже серйозно. Вас це здивує, але не сваріться. Запишіть чадо в гурток за інтересами.

Дитина Стрілець

Дитина буде прагнути до незалежності. Дорослим слід набратися терпіння. Не занадто обмежуйте дії малюка.

Дитина, народжена 23.11-01.12

Не зліться на непосидючих дітей і "чомучок". Ви можете втомитися від питань та ігор, тоді можна запросити його друзів в гості або піти у двір на дитячий майданчик. До речі будуть розвиваючі та пізнавальні ігри.

Дитина, народжена 0 2.12-12.12

Від вас дитина буде вимагати уваги, вона не хоче бути на самоті. Ви іноді можете взяти її з собою на роботу, головне пояснити правила поведінки. Прислухайтеся до порад дитини, вони можуть вас здивувати.

Дитина, народжена 13.12-21.12

Діти будуть хуліганити, але ви будьте спокійні, щоб не "вийти з себе". Запишіть малюка на спорт, де він зможе витратити цю енергію.

Дитина Козеріг

Дорослі повинні відноситися до дитини чуйно і уважно. Намагайтеся більше хвалити і розуміти її. Критика не піде на користь.

Дитина, народжена 22.12-31.12

Примхливі і енергійні діти будуть вимагати багато уваги. "Чомучки" теж не відстають - намагайтеся їм все розповідати і показувати. Привчайте дитину до господарства.

Дитина, народжена 0 1.01-10.01

Дитина в цьому році покаже вам свій характер. Будьте терпимими до її витівок. Намагайтеся все пояснити а не карати, не дивлячись на її зміни настрою.

Дитина, народжена 11.01-20.01

Не обмежуйте дитину, коли вона хоче розібратися у важливих для неї питаннях. Розповідайте все як є. Частіше ходіть на прогулянку і показуйте пам'ятки.

Дитина Водолій

Зірки рекомендують частіше хвалити дитину за її вчинки. Навіть дрібні справи можна назвати хорошими. Можна купити їй подарунок. Діти в цьому році почнуть проявляти здібності, які не показували раніше.

Дитина, народжена 21.01-30.01

Талант дитини потрібно підтримувати. Купуйте інтелектуальні ігри і грайте разом з нею.

Дитина, народжена 31.01-09.02

Невгамовна фантазія і енергія може створювати клопоти батькам. Але не варто за це лаяти дитину. Краще зайняти її. Розкажіть малюкові про професії вчителя, медика, бібліотекаря.

Дитина, народжена 10.02-19.02

Ваша дитина стане незалежною. Але не поспішайте відправляти її у "вільне плавання". Це лише перші кроки, які потрібно підтримати. Вона може захопитися комп'ютером і швидко розібратися з технікою.

Дитина Риби

Невгамовна фантазія дитини в цьому році не знатиме меж. Займайтеся з нею, щоб розвивати навички, або найміть няню.

Дитина, народжена 20.02-28.02

Щоб дитина скинула енергію найкраще підійдуть спортивні секції. Вона навіть зможе добитися успіху в цій галузі. Відправте її на теніс, футбол, волейбол або скелелазіння.

Дитина, народжена 0 1.03-10.03

Не залишайте дитину одну. Їй потрібна ваша опіка. Але також необхідно давати і свободу. Придумайте завдання, яке допоможе розвинути в ній відповідальність.

Дитина, народжена 11.03-20.03

Гороскоп каже, що ваша дитина просто геній. Вона зможе вас здивувати своїми здібностями. Ви можете вже подумати про її майбутню професію.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з прогнозом астрологів в 2021 році, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, представники трьох знаків Зодіаку будуть зазнавати труднощів у фінансовій сфері і професійної діяльності.