RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку будуть купатися в грошах у 2021 році - але є одна умова

Раніше астрологи розповіли, на кого чекає успіх в кар'єрі та бізнесі в 2021 році, тепер же вони назвали чотири знака Зодіаку, які будуть притягувати гроші. Однак зірки радять бути обережними з великими вкладеннями.

Про це пише Smolnarod.

Тілець

Представники знаку можуть отримати ділову пропозицію, яка в підсумку принесе щедрий дохід. Життя Тільців в цьому році буде багате на дорогі покупки і подорожі. Настав період, коли представники знака можуть відмовитися від економії і пожити в своє задоволення.

Скорпіон

У перші місяці року відбудуться події, які стануть фундаментом успіху для представників знака. Мрії про благополуччя збудуться, варто проявити трохи більше рішучості. Грошей вистачить на те, щоб поміняти машину або квартиру.

Діва

Рік Бика - період стабільності і спокою для Дів. Гроші самі будуть плисти в руки, представники знака будуть опинятися в потрібний час в потрібних місцях. Діви зможуть відпочити від турбот, розслабившись і насолоджуючись благополуччям.

Риби

Минулий рік вимагав від Риб максимальної концентрації і праці. Тепер настає час пожинати плоди і відпочивати. Уже найближчим часом представники знака почнуть отримувати значні суми грошей. Не забувайте про вдячність, тоді удача буде мати тривалий характер.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в рік Білого Металевого Бика трьом знакам Зодіаку загрожують великі фінансові проблеми. Проте, ситуація не безвихідна.