RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Названо три знаки Зодіаку, які не вміють кохати - з ними краще не зв'язуватися

Раніше астрологи розповіли, хто має всі шанси зустріти кохання в 2021 році, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, стосунки з якими - справжнє випробування і ніколи не будуть легкими.

Про це пише "Клубер".

Овен

Представники цього вогняного знаку відрізняються невгамовною енергією і вибуховим темпераментом. Для Овнів дуже важлива сексуальна складова стосунків. Вони пристрасні коханці і часто не здатні контролювати своє лібідо. Овни не можуть приборкати свій темперамент навіть в шлюбі, тривале перебування в "тихій гавані" їх пригнічує і вони можуть пуститися на пошуки пригод.

Терези

Терези просто одержимі бажанням справити хороше враження, через що багато фліртують. А ще вони легко очаровуються і на цій хвилі заводять романи. Представники цього знака дуже пристрасні, але при цьому мріють про романтичне кохання в стилі голлівудських фільмів. Терези жадають компліментів, не помічаючи, що вони не завжди щирі.

Стрілець

Стрілець не уявляє життя без сексуальної різноманітності. Їх зради відбуваються не в пориві пристрасті, а є обдуманим кроком. Більш того, Стрільці не розглядають подружню зраду як аморальний вчинок. Вони ставляться до цього як до своєрідного спорту, яким просто потрібно займатися час від часу.

Раніше "Апостроф" писав про два знаки Зодіаку, для яких 2021 рік буде щедрим на позитивні зміни в особистому житті.