RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Названо чотири найбільш ненадійних знаки Зодіаку в любові - шлюб з ними приречений на крах

Астрологи склали прогноз для найбільш і найменш надійних в любові знаків Зодіаку. Експерти стверджують, що представники повітряної стихії за своєю природою більш безтурботні люди, а стихії Води - найвідданіші. Знак Землі наділяє свого господаря лояльністю, а знак Вогню - пристрастю.

Про це пишуть на сайті "Клубер".

Овен

За словами астрологів, Овни - це ті люди, які запросто закохуються з першої секунди. Вони обожнюють свого коханого і люблять його всім серцем. Відносини з Овнами схожі на кінофільм, вони динамічні і пристрасні. Іноді Овнів можуть назвати божевільними. Вони стають ініціаторами конфліктних ситуацій. Овни також можуть не ужитися з тими, хто не підтримує в них вогонь пристрасті. Їх приваблюють люди, які ваблять і дражнять.

Близнюки

За словами астрологів, Близнюки не йдуть, але можуть довести до цього іншу людину. Такі люди лояльні та терплячі. Близнюки можуть заподіяти біль коханій людині своїм фліртом з іншими. Найчастіше партнер просто не може витримати такого напруження і йде. Єдиний спосіб не втратити кохану людину - постійно тримати в "тонусі". Наприклад, можна змусити Близнюків ревнувати.

Водолій

Водолії завжди потребують постійного виклику. По своїй натурі - це дуже активні люди, вони не люблять нудьгу, і не можуть ужитися з тими, хто недостатньо забавний або не створює проблем. Водолії можуть перебрати безліч партнерів, поки не зроблять остаточний вибір. Вони можуть закохатися і присвятити життя одній людині, але тільки до того моменту, поки їм не набридне. Водолія зможе утримати тільки та людина, з якою їм ніколи не буде нудно.

Лев

Леви завжди обережні, коли вибирають партнера. Їм дуже складно знайти собі підходящого коханого. Для Левів любов з першого погляду - це не те, до чого вони звикли. Однак коли Леви впевнені, що змогли відшукати ту саму людину, то вони здаються. Такі люди завжди дуже серйозно ставляться до відносин.

Як писав "Апостроф" раніше, названо три знаки Зодіаку, які не вміють любити - з ними краще не зв'язуватися.