RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Притягують гроші як магніт: п'ять знаків Зодіаку розбагатіють і забудуть про проблеми в 2021 році

Новий 2021 рік, який пройде під покровительством Білого Металевого Бика, обіцяє стати досить успішним майже для всіх знаків Зодіаку, але все ж символ року буде особливо прихильним до деяких представників зодіакального кола. Для цих знаків 2021 рік стане зоряним часом - їм пощастить у фінансах і вдасться розбагатіти.

Про це пише видання Клубер.

Овен

Удача в фінансах буде буквально "переслідувати" Овнів з перших днів 2021 року. Якщо ви задумали або берете участь у великомасштабному проекті, зірки обіцяють йому успіх - все складеться якнайкраще. Це допоможе вам досягти бажаної фінансової стабільності і ви задумаєтеся про те, щоб інвестувати у власну справу. Невеликі труднощі, які можуть виникнути на вашому шляху, вийде з легкістю подолати і, врешті-решт виявиться, що всі ваші рішення тільки примножували успіх.

Телець

Гороскоп для Тельців на 2021 рік тішить оптимістичним прогнозом - ви ще ніколи раніше не були так упевнені в своїх силах, тож не виключено, що ви наважитеся відкрити свій бізнес і зайнятися улюбленою справою. 2021 рік - унікальний шанс для такого рішення, і зірки будуть на вашому боці. Головне: не здавайтеся і не відступати! Навіть якщо з'являться невеликі перешкоди, все згодом налагодиться і справа почне приносити прибуток. Більш того, вас помітять і оцінять інвестори, і відкриються ще більш неймовірні перспективи.

Лев

Інтуїція, яка чудово розвинена у царственних Левів, стане для них дороговказом у 2021 році. Зірки пророкують, що з фінансами у Левів буде повний порядок. Ваші інвестиції принесуть вам вигоду набагато швидше, ніж очікували, а також ви несподівано отримаєте гроші, які вже давно вважали безповоротно втраченими. В 2021 році планети - на вашому боці.

Діва

Хоча перша половина 2021 року не віщує Дівам фінансового благополуччя, не варто засмучуватися і впадати в паніку. У другій половині 2021 року до вас прийде нечуване натхнення і ви зможете втілити в життя все, що задумали. Швидше за все, ви візьмете участь в якомусь проекті, який принесе несподівано великий прибуток. Зірки закликають цінувати допомогу близьких і партнерів: це саме завдяки їхній допомозі і підтримці ваші справи злетять в гору.

Риби

Наступний рік буде дуже вдалим і плідним у фінансовому відношенні і для Риб. Гроші, які ви інвестували протягом останніх місяців, почнуть приносити прибуток вже з перших місяців 2021 року. А у другій половині року ви, ймовірно, отримаєте значну суму грошей, причому можете навіть не здогадатися, звідки і від кого. Тож приготуйтеся до практично ідеального періоду в діловому житті і не забудьте підготувати нові інвестиційні плани.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які будуть купатися в грошах у 2021 році.