RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку зустрінуть любов всього свого життя до кінця січня - це переверне їх світ

Раніше астрологи розповіли, для кого 26 січня постане успішним в сфері особистого життя, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, які мають всі шанси зустріти любов ще до кінця цього місяця.

Гороскоп від відомого астролога Павла Глоби опублікував ресурс "Слова і фрази".

Діва

На особистому фронті у Дів все буде прекрасно. Це гарний час для того, щоб зайнятися спільними справами з другою половинкою. Період з 25 по 31 січня дуже сприятливий для романтики, побачень і може принести цікаве знайомство. Що стосується роботи, то тут зірки радять Дівам не робити різких кроків і звертатися за допомогою до колег.

Козеріг

Для тих представників знаку, хто шукає супутника життя, настає ідеальний час. Є всі шанси зустріти любов. Також варто більше часу приділяти близьким і проводити в колі сім'ї. А ось в справах краще не проявляти зайвої активності - це може негативно позначитися на здоров'ї.

Водолій

Для одиноких Водоліїв починається дуже вдалий час в любові. Ті, хто вже в стосунках, зможе досягти більшої гармонії і розуміння з партнером. Зірки радять проводити з коханою людиною більше часу. Невеликі труднощі очікують Водоліїв 29 числа в сфері роботи. Астролог радить бути уважнішими при роботі з цифрами.

Як повідомляв "Апостроф", лютий, згідно з гороскопом, стане часом змін, але найсильніше вони торкнуться п'ять знаків Зодіаку.