RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Бик готує п'ять випробувань трьом знакам Зодіаку: 2021 рік не обійдеться без сюрпризів

Астрологи пророкують у 2021 році для представників зодіакальних знаків Повітря - Близнюків, Терезів і Водоліїв - серйозні випробування, які їм доведеться подолати.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті uznayvse.

Слава

Повітряні знаки цього року стануть дуже популярними, їх буквально будуть оточувати промені слави. Через це Близнюки, Терези і Водолії можуть забути про свої зобов'язання перед рідними і близькими людьми і навіть випадково їх образити. Така поведінка в наслідку може привести до докорів сумління.

Гроші

Зірки обіцяють достаток в грошах, але замість очікуваного щастя, це може додати проблем, якщо ними правильно не розпоряджатися. Отримавши достатнє багатство Близнюки можуть стати жадібними, Ваги - економними, а Водолії кинуться у всі тяжкі.

Гординя

Зірки нагадують, що чим вище піднімаєшся, тим болючіше падати. Знаком Повітря не слід возвеличуватися над іншими і задирати ніс. Бик буде перевіряти їх гординею.

Минуле

Повітряні знаки наздожене жорстокий закон бумеранга з минулого - причому в найбільш невідповідний момент. Щоб уникнути втрат через зіткнення з невирішеними раніше проблемами, доведеться визнати свої помилки і спробувати їх виправити.

Дружба

З перших днів року повітряні знаки можуть з подивом спостерігати, як вчорашні друзі стають ворогами, а недавні недруги перетворюються в хороших приятелів. Близнюкам, Терезам і Водоліям доведеться сильно постаратися, щоб розпізнати недоброзичливців і зберегти теплі стосунки з товаришами.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, яким 2021 рік влаштує випробування на міцність, а в підсумку може стати для них фатальним.