RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку вважаються бездушними - рік Бика змусить їх подумати про інших

Раніше з'явився астропрогноз для найдобріших представників гороскопу, тепер же астрологи розповіли, що в 2021 році чекає на чотири знака Зодіаку, які вважаються найбільш бездушними.

Як пише uznayvse, деякі з них черстві з дитинства, а деякі стають байдужими, стикаючись з труднощами життя. А "РБК-Україна" розповідає, що чекає на них у рік Бика.

Козеріг

Козеріг покладається на розум, а не на емоції. Він з дитинства вкрай серйозний, стриманий і сухий. Він мислить глобально і діє неспішно. Представники знака не те щоб не зчитують емоцій інших людей, але вони для них вторинні. На першому місці - власні цілі.

У 2021 році у Козерога з'являться можливості істотно поліпшити своє матеріальне становище. Доходи зростуть завдяки наполегливій роботі і бажанням піти заради неї на деякі жертви. Обстановка в сім'ї може стати неспокійною з самого початку року. У жовтні-листопаді велика ймовірність зіткнутися з обманом, і в листопаді може статися розрив.

Діва

Представники знака інтелектуали і люблять все контролювати. Вони віддають перевагу логіці і раціональності, не звертаючи уваги на почуття - як свої так і чужі. Діву вважають сухою.

2021 рік принесе їм багато роботи, але вони будуть отримувати задоволення від своєї діяльності. У тих, хто незадоволений сферою своєї діяльності, буде багато можливостей це змінити. З листопада можуть початися проблеми в особистому житті: зради, любовні трикутники, розставання, сварки, розлучення і розділи майна.

Водолій

Заводячи стосунки, Водолій ніколи не віддається їм повністю. Ті, хто близький з представником цього знаку може зіткнутися з його холодністю, недоступністю і поверховістю. Вони не зовсім бездушні, але їх душевність вельми обмежена.

Рік Бика стане для Водолія часом боротьби з самим собою і прийняття відповідальності за своє життя на себе. Зірки радять покладатися на себе і приймати зважені рішення. Представникам знака варто пам'ятати, що якщо придбаєте щось цінне, заради нього доведеться принести якусь жертву. У липні-вересні буде можливість створити свою сім'ю або налагодити стосунки в шлюбі.

Близнюки

На перший погляд Близнюки зовсім не здаються черствими і бездушними. Однак цей знак не відрізняється емоційною глибиною. Близнюки швидко досягають своєї межі в близьких відносинах. Як правило, вони не занурюються в емоції інших людей - вони і без цього захоплені занадто багатьма речами.

2021 рік для Близнюка - хороший час для придбання нових знань і умінь. Можливі нові зустрічі, які надихнуть на новий рівень мислення. У травні і червні можуть бути серйозні розборки з партнером по шлюбу або по бізнесу. Будьте менш емоційні і підходите до справи з холодним розумом, адже розбіжності можна довести до судів і розділів майна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, які більше за інших схильні до обману і маніпуляцій.