RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Бик несе сюрпризи трьом "повітряним" знакам Зодіаку - 2021 рік сповнений випробувань і спокус

Новий 2021 рік, який пройде під покровительством Білого Металевого Бика, обіцяє стати досить успішним майже для всіх знаків Зодіаку. Однак є знаки Зодіаку, яким Бик принесе масу випробувань і спокус.

Про це пише видання RSute.

Близнюки

У Близнюків в плані роботи 2021 рік буде не надто напруженим. Не виключена можливість заробітку, який принесе чималу вигоду. Однак найбільші спокуси цей знак чекають в любовній сфері - представникам обох статей захочеться драйву почуттів, пригод. Чоловіки-Близнюки будуть шукати їх знову і знову, намагаючись знайти відчуття ще кращі і яскравіші, ніж ті, що є. Жінки будуть плести інтриги, створювати "любовні трикутники" і намагатися закреслити минуле, щоб почати все з самого початку.

Ще одне випробування - гроші. Нестачі в них не буде, але у Близнюків не вийде контролювати свої витрати.

Також астрологи радять не сумніватися в своїх рішеннях - інтуїція буде вам часто давати правильні підказки.

Терези

У рік Бика Терези будуть повільно, але наполегливо рухатися до досягнення своїх цілей. І хоча їм не вдасться швидко досягти успіхів, вони можуть приборкати свої гординю і імпульсивність, а для цього знадобиться неабияка завзятість.

У першій половині року через вплив Венери в життя стриманих Терезів увірветься любовний "вихор". У представників цього знака можливі романи і інтрижки. Вибір - головне випробування року, який належить зробити Терезам чітко, незважаючи на образи і непорозуміння.

Астрологи радять не гнатися за фінансовою вигодою. Можливі ризики можуть обернутися як хорошим прибутком, так і повним крахом.

Водолії

Енергії Водоліїв у 2021 році вистачить на багато звершень, але варто пам'ятати, що Білий Металевий Бик не терпить зайвої активності і авторитарності. Запас життєвих сил знадобиться вже навесні, але тут слід визначитися з найголовнішим напрямком.

Астрологи попереджають про погіршення взаємин в будь-якій сфері, якщо Водолій не зуміє придушити в собі "командирські" звички. Тільки підхід на рівних позиціях допоможе зберегти друзів, коханих людей і партнерів по бізнесу.

Випробуванням для Водоліїв будуть фінанси і невміння розпоряджатися ними раціонально. Зірки радять не давати гроші у борг, коли є сумнів в їх поверненні, інакше до кінця року можна залишитися "на мілині".

Як повідомляв "Апостроф", астрологи пророкують серйозні випробування у 2021 році для представників зодіакальних знаків повітря - Близнюків, Терезів і Водоліїв, які їм доведеться подолати.