RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку стануть "улюбленцями" фортуни в лютому - буде везти в усьому

Деяким представникам гороскопу в лютому посміхнеться фінансова удача, а чотирьом знакам Зодіаку в останній місяць зими буде особливо везти в різних сферах життя.

Про це пише "Слова і фрази".

Овен

У представників знака в лютому все буде складатися якнайкраще в фінансовій сфері. Гарний час для відряджень і покупок. Овни, які займаються творчістю, зможуть знайти рішення проблем новим способом. Вони можуть розраховувати на підвищення і на просування кар'єрними сходами. Зірки радять уникати хитрості і включити працьовитість на повну.

Тілець

Тільці будуть успішні і благополучні в коханні. Їх покровителька, Венера, весь лютий залишиться в сильній позиції. Одиноким представникам знака випаде чудовий шанс зустріти свою долю. Зірки радять використовувати свою чарівність максимально - знайомитися, фліртувати, ходити на побачення. Тим, хто вже в стосунках, варто проводити більше часу з коханою людиною.

Діва

У лютому Діви зможуть облаштувати свій будинок. Гарний час для ремонту, або навіть покупки нового житла. Перестановка меблів, зроблена в цей час, наповнить будинок позитивною енергетикою. Також Діви будуть добре почуватися, працюючи з дому. Особливих успіхів досягнуть фрілансери.

Терези

Лютий подарує Терезам шанс навчитися чомусь новому. Чудовий час, щоб займатися боротьбою зі шкідливими звичками і виробляти нові позитивні звички. Також хороші результати принесуть молитви, медитації та інші духовні практики. Зірки радять бути активними і не боятися змін - вони будуть дуже сприятливими.

Як писав "Апостроф", раніше фахівці назвали п'ять знаків Зодіаку, на яких в лютому чекають зміни на краще.