RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Названо найбільш нещасний знак Зодіаку в рік Бика - Мессінг вважав його брехливим і підступним

У 2021 році, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, астрологи передбачають період фатальних подій для Стрільця, який, на думку Вольфа Мессінга є самим підступним знаком Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті segodnya.

Духовна еволюція цього року зажадає від Стрільця виявити і визнати власні вади, фобії і пороки. Як зауважив легендарний провісник Мессінг, представники цього знака не звикли озиратися назад і не переживають через помилки минулого.

Вони можуть заподіювати біль найближчим людям, не усвідомлюючи цього, легко починати відносини і з такою ж легкістю кидати їх, не відчуваючи почуття провини. Завдяки своєму красномовству Стрілець здатен переконати людей навіть в тому, що не є правдою, тому Мессінг називає Стрільця одним з найбільш брехливих знаків в зодіакальному колі.

У 2021 року представникам цього знаку потрібно буде набратися терпіння. Висока ймовірність фінансової кризи, а тому доведеться затягнути паски. Можуть траплятися інциденти на службі, проблеми в повсякденному побуті. Подолати цей період фатальних подій допоможуть партнери - як ділові, так і шлюбні.

Як повідомляв "Апостроф", деяким представникам гороскопу в лютому посміхнеться фінансова удача, а чотирьом знакам Зодіаку в останній місяць зими буде особливо везти в різних сферах життя.