RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Бик порадує три найдратівливіших знаки Зодіаку - в 2021 році їм посміхнеться фортуна

Астрологи склали гороскоп на 2021 рік для представників трьох знаків Зодіаку, які легко дратуються через дрібниці і дуже емоційні.

Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті segodnya.

Овен

Представники цього знака, яким опікується Марс, відрізняються крайньою войовничістю та імпульсивністю, вони абсолютно не вміють справлятися з власними емоціями, які постійно норовлять вирватися назовні. В 2021 році астрологи рекомендують їм прислухатися до своїх думок, пропускаючи чужі підказки, настанови, критику через фільтр власних відчуттів. У дружніх відносинах і в житті соціуму на них чекає удача. У професійній діяльності відкриються блискучі перспективи, удасться домогтися кар'єрного росту і заробити. Творча самореалізація пройде з максимальними показниками. На романтичному фронті теж все добре, вдалий союз з тими, з ким з'єднує вірна дружба і духовна єдність.

Близнюки

Незважаючи на те, що представники цього знака ретельно маскують свою нервозність, вони дуже запальні і не вміють керувати своїми емоціями. Але в цьому році приводів нервувати буде небагато, головне - не йти на поводу чужих амбіцій і не дозволяти собою маніпулювати. Події 2021 року визначать роль в соціумі і закладуть фундамент на 10 років вперед. В життя можуть повернутися люди з минулого. Цього року корисно буде позбутися від будь-яких залежностей і поганих звичок. Слідкуйте за фігурою, підберіть модний гардероб, зачіску, відпрацюйте манери поведінки - зовнішній вигляд буде вашою візитною карткою. У матеріальній сфері все буде стабільно, Близнюки будуть працювати і заробляти, головне не зв'язуватися з брехунами і шахраями, які до липня можуть їм зустрітися. В особистому житті відбудеться перезавантаження, зростуть вимоги до коханих.

Рак

Представники цього знака завжди славилися своєю емоційністю, вони весь час турбуються про щось і хвилюються. Цього року їм бажано розібратися в собі на глибинному рівні, зачіпаючи приховані пласти підсвідомості, щоб відновити гармонію в душі. У професійній діяльності можливі зміни, які будуть свідчити про відсутність потенціалу для зростання, не дозволяйте іншим вас експлуатувати. Щоб не хворіти, особливо при низькому імунітеті, трудіться заради задоволення, нездужання вкаже на те, що ви займаєтеся шкідливої трудовою діяльністю. У фінансовому плані Раки отримають все, що заслужили - борги повернуть з дивідендами, багато хто отримає щедру спадщину, допомогу таємних благодійників. У любові настане розквіт почуттів, рік сприяє успішному перетворенню особистості, подружніх стосунків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи передбачили період фатальних подій для Стрільця, який, на думку Вольфа Мессінга є самим підступним знаком Зодіаку.