RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку найбільш схильні до алкоголізму - у кожного є вагома причина

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які більше всіх схильні до алкоголізму.

Про це повідомляє ресурс mixnews.lv.

Риби

У представників цього знака проблеми, адже вони люблять вживати алкоголь. Причин може бути декілька: невпевненість в собі і жалість до себе. Перше може заважати в роботі і в особистому житті. А другу причину Риби хочуть "розчинити" в алкоголі.

Близнюки

Це любителі випити міцних напоїв. Можуть робити це наодинці, в компанії і навіть на нудних вечірках. Велика помилка, що зможуть зупиниться в будь-який момент. Однак будь-яке порушення їх гармонії знову веде до чарки.

Стрілець

Невпевненість підштовхує цих людей випити, часто це досить багато алкоголю. Будь-які помилки або невдачі стають приводом. Але звичку вже не так просто подолати, тому варто кинути цю згубну справу.

Козеріг

Представники даного знака не можуть себе контролювати. Вони п'ють алкоголь не так часто, але можуть не зупиниться вчасно. Потім Козероги часто роблять погані речі, за що буває соромно вранці.

Діва

Любителям випити складно довести, що вони псують собі життя. А Діви вважають себе сильними і незалежними. Вони не звертають уваги на чужу думку і поради. Їм необхідна тільки вагома причина, щоб кинути зловживати алкоголем.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп на 2021 рік для представників трьох знаків Зодіаку, які легко дратуються через дрібниці і дуже емоційні.