RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Шести знакам Зодіаку загрожують великі неприємності: поради астрологів

Астрологи склали гороскоп для деяких знаків Зодіаку на 31 січня - їм не пощастить.

Про це повідомляє ресурс supercook.ru.

Козеріг

В цей день вам не посміхнеться удача в роботі. Можливі помилки через неуважність. Намагайтеся не контактувати з колегами-недоброзичливцями. Також не буде успіху в фінансах. Ситуація з грошима може налагодитися через кілька днів.

Овен

31 січня буде поганим днем для вас. Проблеми зі здоров'ям можуть виникнути в першій половині доби. Астрологи рекомендують бути обережними з вогнем і не пити багато алкоголю.

Лев

Несприятливий день, який буде особливо відбиватися на жінках. Можливі проблеми зі здоров'ям. Можуть виникнути конфлікти в родині і з родичами. Будьте терплячими і обережними.

Діва

Цей день обіцяє вам обмани і непорозуміння. Намагайтеся не спілкуватися з людьми, які приносять негатив у ваше життя. Але також 31 січня ви зможете отримати гарну новину, вона проведе вас на правильний шлях.

Терези

На вас чекають зміни, але плани можуть зруйнуватися. Прислухайтеся до себе і свого внутрішнього голосу. Намагайтеся не влазити в конфлікти з оточуючими.

Скорпіон

Не чекайте успіху 31 січня. Перешкоди можуть виникнути на роботі і вдома. Можливі розбіжності в сім'ї. Похід до лікаря може вас засмутити.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, які більше всіх схильні до алкоголізму.