RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку будуть купатися в грошах в лютому - їм підкоряться будь-які вершини

Останній місяць зими лютий, згідно з гороскопом, обіцяє пожвавлення у фінансових справах усім представникам зодіакального кола, однак найбільше пощастить чотирьом знакам Зодіаку.

Про це пише сайт ТСН.

Тілець

Початок місяця для Тельців принесе розчарування: їм знадобиться солідна сума грошей, яку вони навряд чи зможуть заробити на своєму місці роботи. Однак жваві представники знаку сумувати довго не будуть - вони швидко знайдуть перспективний підробіток, який задовольнить їхні фінансові апетити. Звісно, попрацювати у лютому доведеться за двох, але й результат буде того вартий: вже у кінці місяця Тельці зможуть отримати суму щонайменше удвічі більшу, ніж їхній звичайний оклад.

Близнюки

Близнюки в лютому зможуть стати ковалями свого щастя, але в тому випадку, якщо не будуть лінуватися. Зірки радять всі геніальні ідеї, які приходитимуть їм на думку, відразу ж перетворювати на раціоналізаторські пропозиції і презентувати керівництву. Після цього треба буде лише проявити свої чудові професійні якості й навички і виконати завдання. Результатом роботи стане непоганий прибуток, який можна буде витратити на покупки речей з нових колекцій.

Стрілець

Стрільці заздалегідь подбали про те, щоб лютий минув без матеріальних проблем і склали фінансову "подушка безпеки". Кругленька сума на банківській картці дасть їм можливість почуватися максимально комфортно і не хвилюватися про те, що у найважливіший момент грошей у них не виявиться. Однак це не завадить їм продуктивно попрацювати в лютому і заробити ще більше: в матеріальному плані Стрільців чекає дуже вдалий місяць.

Водолій

Водоліям зірки настійливо рекомендують змінити роботу. В принципі, вони вже давно дозріли для цього рішення, але все ніяк не могли наважитися на такий крок, який вважали ризикованим. Тож гороскоп нагадує Водоліям, що успіх, в тому числі і матеріальний, вимагає виходу із зони комфорту. Ситуація, в якій опинилися представники знака, полегшиться тим, що саме в цей час вони отримають пропозицію перейти на роботу в компанію із хорошою посадою і пристойною зарплатою, тож фінансове питання можна буде вважати вирішеним.

Як повідомляв "Апостроф", лютий, згідно з гороскопом, стане часом змін, які найсильніше вплинуть на п'ять знаків Зодіаку.