RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Названо чотири найбільш везучих знаки Зодіаку - гроші йдуть в їх руки, а життя сповнене любові

Астрологи поділилися інформацією про те, представники яких знаків Зодіаку, на їхню думку, найбільш везучі і щасливі.

Про це пише Passion.

Овен

Астрологи кажуть, що представникам цього знаку Зодіаку щастить у всьому, що вони починають робити. Це відбувається через те, що Фортуна зробила на них ставку і виграла. Якщо Овни відчувають, що їм потрібно вирішити якусь проблему, вони беруть і вирішують її, завдяки удачі і своїм навичкам. Овнів також очікує успіх, якщо мова йде про азартні ігри. Також Овнам супроводжує удача в різних спортивних, фінансових і різних битвах, де може знадобитися інтелект.

Скорпіон

Доля обдарувала цей знак Зодіаку самими різними талантами. Завдяки щасливому збігу обставин, людям, які народилися під цим знаком, не потрібно витрачати багато сил на те, щоб отримати бажане. Доля сама піднесе їм бажаний подарунок у будь-який зручний момент. Скорпіони можуть бути успішні в усіх сферах, а їх магніт до грошей, який привертає фінанси в будинок, працює безвідмовно.

Стрілець

За словами астрологів, Стрільці приборкали Фортуну. Ці люди завжди були щасливцями, якщо мова заходить про виконання бажань. Їх бажання збуваються майже завжди, такою здатністю не може похвалитися жоден знак Зодіаку. Доля Стрільців складається найсприятливішим чином, навіть якщо вони не докладають для цього ніяких зусиль.

Козеріг

Іноді створюється враження, що Фортуна спеціально кидає під ноги Козерогам різні скарби. Представники знаку Зодіаку Козеріг дуже часто знаходять дорогі прикраси, гроші і будь-яку техніку прямо на вулиці. Також Стрільці є везунчиками і в плані здоров'я, у них відмінний імунітет, який завжди їх захищає.

Як писав "Апостроф" раніше, названо три найзліші знаки Зодіаку - відрізняються "пекельним" характером і не стримують гнів.