RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Нострадамус вважав чотири знака Зодіаку "обраними" - доля їм готує особливі події

Легендарний французький астролог Мішель Нострадамус, який нібито передбачив страшні явища на 2021 рік, вважав найбільш щасливими чотири знака Зодіаку - Водолія, Скорпіона, Льва і Козерога.

Про це пише Sensational news. А ЕLLE розповідає , що чекає на них у 2021 році.

Водолій

Цей рік буде дуже успішним для представників знака в плані кар'єри. Водолії будуть енергійні і повні нових ідей. З фінансового боку, найвдаліше обіцяють бути травень і червень; в серпні не виключений тимчасовий спад. В особистому житті також все буде добре - самотні мають шанс зустріти свою долю, а ті, хто вже в стосунках - зміцнити їх.

Скорпіон

Успіх у кар'єрі майже гарантований Скорпіонам. Успішними будуть нові проекти, однак для цього треба буде докласти чимало зусиль. Однак вони будуть винагороджені. У вас будуть кошти на найсміливіші починання. Особисте життя може відійти на другий план, що приведе до охолодження. У самотніх Скорпіонів може зав'язатися службовий роман.

Лев

Найбільші зміни чекають Львів в особистому житті, вони стануть більш серйозно і відповідально ставитися до цієї сфери життя. Якщо у вас вже зав'язалися міцні відносини і ви готові зв'язати себе довгостроковими зобов'язаннями, для цього настає ідеальний момент. У фінансовому відношенні, в цьому році слід дотримуватися обережності; серйозні витрати в березні замість інвестицій обернуться порожнім пустощами.

Козеріг

Цього року Козерогу доведеться шукати нову точку опори. Зірки радять не боятися рішучих кроків. У фінансовому плані, рік обіцяє бути дуже сприятливим. Можливі нові відносини, причому з людиною зовсім інших звичок і переконань. Це принесе в життя представників знаку нові віяння.

Як повідомляв "Апостроф", в 2021 році астрологи не радять фліртувати представникам двох знаків Зодіаку, яких Нострадамус вважав особливо вразливими в любовних стосунках.