RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Двом знакам Зодіаку не варто фліртувати на рік Бика - Нострадамус вважав їх найбільш влюбливим і вразливими

У новому 2021 році астрологи не радять фліртувати представникам двох знаків Зодіаку, яких Нострадамус вважав особливо вразливими в любовних відносинах.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті oloveza.ru.

Риби

Вже перші місяці року Бика додадуть нові почуття в життя Риб, яких Нострадамус називав дуже чутливими і вразливими особистостями, оскільки ними керує планета Нептун, яка відповідає за відданість і сприйняття невідомого. Партнер може розчарувати Риб в будь-яку хвилину, тому слід захистити себе від демонстрації своїх емоцій в публічних місцях. Сімейним Рибам астрологи не радять фліртувати на стороні, щоб не розпалити сварку з нинішнім партнером, яка поставить крапку на багаторічних відносинах.

Рак

Для представників цього знака зодіаку, яких Нострадамус також відзначив як одних з найбільш вразливих і влюбливих людей, наступить складний період в подружніх стосунках. Немов в італійських серіалах, подружжя будуть часто висловлювати один одному свою думку і лаятися, після чого настане період перемир'я. Якщо не хочеться зруйнувати свої відносини, варто навчитися бути терпимішими. Цього року Ракам варто уникати легкого флірту, бути готовими тільки до серйозних стосунків і обов'язково налаштувати себе на відповідальність за свою половинку.

Самотні Раки можуть дочекатися цього року пропозиції руки і серця, відповідним періодом для цього стане лютий, жовтень і листопад. У літній період від Раків буде виходити неймовірне почуття сексуальності і шарму.

Як повідомляв "Апостроф", легендарний французький астролог Мішель Нострадамус нібито передбачив страшні явища на 2021 рік.