RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Час реалізовувати плани: гороскоп Павла Глоби на 31 січня для всіх знаків Зодіаку

Відомий астролог Павло Глоба в неділю, 31 січня, радить Водоліям уникати зайвих витрат, а Терезам - братися за нові справи.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті slovofraza.

Овен

Представникам цього знака важливо не пропустити повз жодної інформації, їм в цей день буде надано шанс отримати безцінний досвід або хоча б навчитися чомусь новому.

Телець

Тельці в цей день можуть розслабитися і спокійно займатися своїми справами, приділяючи при цьому увагу своєму здоров'ю.

Близнюки

У цей день представникам знака будуть легко даватися будь-які справи, особливо - реалізація творчих проектів і нових починань.

Рак

Ракам бажано стежити за своїми словами, інакше помилкова інформація, що виходить від них, продемонструє їхню некомпетентність. Також слід проявити обережність на дорозі.

Лев

Левам не варто в цей день витрачати надто багато грошей. Краще зосередити свою увагу на роботі, яку відклали на потім.

Діва

У цей день бажано займатися справами по господарству і втілити в реальність нереалізовані раніше справи.

Терези

У цей день зірки радять взятися за нові справи або розширити ділові зв'язки, перспективними і радісними будуть зустрічі з друзями і близькими.

Скорпіон

У цей день не варто бути відвертими навіть з близькими людьми, щоб сказане не обернулося проти вас. Реалізація складних справи можлива при наявності надійних помічників.

Стрілець

У цей день приємним сюрпризом стане допомога від старого друга. Не слід у вирішенні питань йти напролом, сила тут не допоможе.

Козеріг

У цей день через недостатню компетентність або відсутність потрібної інформації можлива плутанина в справах.

Водолій

Представникам цього знаку слід уникати зайвих витрат. У цей день краще наводити порядок в домі і займатися звичайними справами.

Риби

У цей день краще зайнятися рутинною роботою, в якій немає необхідності приймати складні рішення. Слід уникати зайвого спілкування, щоб, бува, не посваритися.

Як повідомляв "Апостроф", лютий, згідно з гороскопом, стане часом змін, які найсильніше вплинуть на п'ять знаків Зодіаку.