RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо п'ять найдобріших знаків Зодіаку - мають велике серце і ніколи не залишать у біді

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найбільш добродушними - ці люди мають "золоте" серце.

Про це пише видання Astrogika.

5. Стрілець

Стрільці уособлюють доброту, чесність і справедливість. Вони завжди чітко ділять світ на хороших і поганих. Народжені під цим знаком вірять у всіх або, як мінімум, завжди дають шанс. Якщо людина виявилася підлою, поганою і негативною, то Стрільці просто позбавляють свого доброго ставлення, допомоги та поваги цю людину. До всіх інших Стрільці відносяться з теплотою і турботою, допоможуть кожному, хто попросить допомоги. Вони завжди готові вислухати, підтримати і дати цінну пораду.

4. Телець

Тельці - відкриті, дружелюбні і добрі люди. Вони завжди прагнуть встигнути допомогти кожному і не шкодують на це ні сил, ні часу, ні коштів. Однак їхнє величезне серце інколи заважає Тельцям ухвалювати розумні рішення, адже вони стають занадто наївними і їх легко обдурити. Близьким людям необхідно стежити за вчинками представників даного знаку, щоб попередити їхнє розчарування.

3. Водолій

Представники цього знаку Зодіаку не переносять самотність і не дивно: Водолії дуже добрі, милі, товариські і щирі люди. Вони обожнюють знайомитися, заводити нових друзів, ніколи не забувають про старих знайомих. Близькі Водоліїв цінують їхню дружбу, турботу, любов і увагу, адже представники цього знаку завжди допоможуть у будь-якій ситуації і постараються зробити все можливе.

2. Лев

Для представників даного знаку Зодіаку властива висока самооцінка, але це природньо: Лев - це благородний цар звірів, який хоче завжди перебувати в центрі уваги. Леви переконані, що такі великі люди, як вони, завжди мають бути великодушним, тому отримують справжнє задоволення, коли допомагають людям. Ще більш приємними для Левів є слова захоплення і подяки на свою адресу. Тому все виходить дуже добре: Лев допомагає кожному, а людина радіє вирішенню проблеми і дякує свого рятівника: всі залишаються задоволені.

1. Риби

Перше місце рейтингу найдобріших людей займають Рибки: саме представники даного знака є найбільш чутливими, емоційними і чуйними людьми. Основною рисою характеру Риб можна назвати співчуття. Риби єдині з усього зодіакального кола можуть відчути печаль і моральний стан іншої людини, пропускаючи це через себе. Риби можуть вислухати, дати слушні поради і підтримати будь-яку людину. Вони хочуть вірити, що світ складається тільки з добрих людей, тому відкривають для кожного своє золоте серце і ніколи нікого не засуджують.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку найбільш везучий і щасливий.