RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Названо сім найбільш харизматичних знаків Зодіаку - можуть запаморочити голову будь-кому

Раніше астрологи розповіли про те, на кого чекають великі зміни в лютому, тепер же вони назвали сім найбільш харизматичних знаків Зодіаку.

Про це пише "Епоха Водолія".

Лев

Льва відразу помічають в будь-якому суспільстві. Їх виділяє дружелюбність і то, як вони себе підносять. Ці люди люблять бути в центрі уваги і їм це вдається. Леви мають енергію, яка притягує до них погляди і серця.

Близнюки

Близнюки також люблять увагу. Вони хороші співрозмовники, уважні слухачі, і поруч з ними легко і весело. При цьому Близнюки ніколи не кинуть співрозмовника в середині розмови тільки тому, що в кімнату ввійшла більш впливова людина.

Овен

Секрет харизматичності Овна в його сміливості і активності. Багато хто любить слухати їх історії про пригоди і перемоги. Овни енергійні, позитивні і жагучі, що привертає до них людей. Вони такі, які є, і ніколи не вибачаються з цього приводу.

Скорпіон

Скорпіони оточені загадковістю. До того ж найчастіше вони дуже красиві і привабливі. Крім того Скорпіон обдарований тонкою інтуїцією, часом оточуючим здається, що вони здатні читати їх думки. Все це створює особливе поле тяжіння навколо представників знака.

Терези

Терези дуже хороші друзі і партнери. Вони настільки милі, що їм важко чинити опір. Також вони намагаються ставити потреби інших вище за свої власні. Ці люди тактовні і чутливі і завжди прагнуть стати на точку зору іншого і зрозуміти його.

Водолій

Водолії не тільки дуже ексцентричні, але володіють даром зачаровувати інших і утримувати їх увагу. Їх спрямованість на іншого зазвичай призводить до того, що у них багато друзів. З ними ніколи не буває нудно - представники знака яскраві та креативні. Крім того, їх непередбачуваність заворожує людей.

Стрілець

Сам вигляд Стрільця випромінює харизму і силу. При цьому він зацікавлений в нових людях, місцях і речах. Оточуючим приємно відчувати, що вони цікаві, і Стрілець здатний дати їм відчути себе найчарівнішими людьми на планеті. Вони товариські та володіють особливим почуттям гумору.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, кого астрологи вважають найбільш ризиковими серед всіх знаків Зодіаку.