RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Названо п'ять найбільш ризикованих і відчайдушних знаків Зодіаку - з ними ніколи не буде нудно

Раніше астролог Павло Глоба дав астропрогноз на останній день січня для всіх знаків Зодіаку, тепер же фахівці розповіли, хто з представників зодіакального кола вважається найбільш ризикованим.

Про це пише "Віолайф".

Близнюки

Близнюки відрізняються непослідовністю і поспішністю, що штовхає їх на ризиковані рішення. Вони з легкістю відмовляються від звичного заради можливості отримати бажане. Зірки радять представникам знака ретельно продумувати свої рішення і не нехтувати обережністю.

Лев

Лев любить зміни і не боїться незвіданих шляхів. Якщо ніхто інший не хоче ризикувати, цей знак буде першим, хто підніметься і зробить щось непередбачуване. Цим людям важливо не забувати про почуття міри. Іноді ризик може бути дуже небезпечним і того не вартим.

Скорпіон

Скорпіон сміливий і спритний, він любить ламати шаблони і стандарти. Він не боїться небезпечних ситуацій і досить відважний, щоб шукати нові можливості, навіть якщо вони пов'язані з ризиками. Зірки радять представникам знака пам'ятати про тонку грані, яка відокремлює мужність від нерозсудливості.

Стрілець

Стрілець авантюрист, який схильний вважати, що йому нема чого втрачати. Йому подобається грати з вогнем, щоб випробувати себе і дізнатися, як далеко він може зайти. Він більше побоюється не спробувати, ніж потерпіти невдачу. Стрільцям важливо пам'ятати, що іноді обережність може захистити від дуже поганих наслідків.

Водолій

Водолій - великий індивідуаліст, він не боїться робити те, що інші вважають занадто зухвалим. Він вибирає нові шляхи і вважає, що ризик - це найкращий спосіб рухатися вперед. Астрологи радять в своїх пошуках не забувати про розважливість і тверезо оцінювати шанси на успіх.

Раніше "Апостроф" писав про п'ять знаків Зодіаку, які частіше за інших потрапляють в ДТП і про те, що чекає на них у 2021 році.