RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Названо п'ять найбільш вразливих знаків Зодіаку - легко втрачають друзів і руйнують шлюб

Раніше астрологи розповіли про найвелелюбніших представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять найбільш вразливих знаків Зодіаку.

Про це пише "Клубер".

5. Козеріг

Козероги відрізняються себелюбністю і впевнені, що вони ідеальні. Вони сильно ображаються на тих, хто не поділяє цю думку. У відповідь на навіть мінімальну критику представники знака закриваються і віддаляються. Причому це назавжди.

4. Близнюки

Близнюки ображаються з будь-якого приводу і володіючи досить скандальним характером, бурхливо реагують на причину свого невдоволення. Представники знаку живуть емоціями - образи і помста за них для них рідна стихія.

3. Тілець

Тільці не тільки образливі, але і недовірливі. Вони не готові сприймати критику і можуть впасти в депресію від образливих слів. Відчувши несхвалення, ці люди схильні замикатися в собі і займатися самоїдством. Представникам знака дуже потрібен той, хто буде підбадьорювати і вселяти впевненість.

2. Риби

Риби ображаються часто і здавалося б, без особливих приводів. Для цього досить, якщо близька людина перестає відповідати їхнім очікуванням. Вони замикаються і всім виглядом демонструють образу. Щоб змінити їх стан, оточуючим потрібно докласти чимало зусиль.

1. Рак

Складно знайти людину, більш образливу, ніж Рак. Вони здатні побачити насмішку навіть в словах похвали, і смертельно образитися через дрібниці. Для представників знака образа - спосіб звернути на себе увагу і маніпулювати оточуючими. Якщо цим людям не вдається взяти під контроль свою уразливість, вони цілком можуть опинитися на самоті.

Раніше "Апостроф" розповідав про найвірніші знаки Зодіаку.