RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Образити і розлютити можна кожного: названо слабкі місця всіх знаків Зодіаку

У всіх людей є найслабші місця, зачепивши які їх можна образити. Астрологи розповіли на що найбільше реагують різні знаки Зодіаку.

Про це повідомляє ресурс popcornnews.ru.

Овен

Такі люди легко вступають в конфлікти. Їх складно налаштувати на свій бік, так як Овни часто стоять на своєму і доводять власну думку. Вони погано ставляться до критики, а зауваження їх і зовсім засмучують.

Телець

Представники цього знака люблять все матеріальне, пишаються хорошим інтер'єром або багатством. Якщо неприємно виразитися про це або їхній смак, то конфлікту не запобігти. Такі люди складно прощають образи, а тримають їх в всередині.

Близнюки

Вони можуть змінювати свою думку в залежності від оточуючих. Спочатку підтримують одну сторону, а потім іншу. Це пов'язано з їх умінням змінювати позицію. Але не варто вказувати на це - образяться і засмутяться.

Рак

Емоції цього знака завжди зашкалюють. Також Раки часто егоїстичні і люблять, щоб їх пожаліли. Страшна образа буде тоді, коли про це скажуть, уточнять, що вони багато уваги приділяють собі. Вони засмутяться, якщо помітять, що їх недооцінюють. Також люблять похвалу.

Лев

Найгірший кошмар для гордих представників цього знака - ігнорування. Вони люблять, коли на них дивляться, слухають, захоплюються. Публічна непомітність або образи виведуть їх з себе.

Діва

Часто це люди перфекціоністи. Вони не люблять, коли порушують їх гармонію. Сварка може виникнути, коли похитнуть їх домашній лад. Не люблять хаос, а обожнюють все впорядковувати.

Терези

Такі люди не люблять конфліктів і суперечок. Але останніми їх можна вивести з себе, якщо довго щось доводити. Образа настане, коли опонент після сварки заявить, що точка зору Терезів вкрай неправильна.

Скорпіон

Всі емоції цей знак зберігає в собі, зовні можна навіть нічого не зрозуміти. Але гіршою зрадою вони вважають розголошення їх таємниць. Тоді ви точно потрапите у список ворогів.

Стрілець

Представників цього знака Зодіаку складно образити. Але вірний спосіб - обдурити їх. Тоді вибачення не бачити, образа запам'ятається надовго.

Козеріг

Вони люблять все планувати і зважувати. Їх однозначно виведуть з себе слова, що ідея і план Козерога дурні або легкі. Також ранить їх й критика.

Водолій

Водолії мислять дуже масштабно, часто вони неординарні та творчі. Якщо сказати, що їхні задумки нереальні, то вони опустяться на землю і дуже засмутяться. Такі слова дуже глибоко ранять представників цього знака, адже їх ідеї божевільні для інших, але цілком реальні в розумінні Водоліїв.

Риби

Дуже вразливий знак, його представники можуть образиться на прості речі. Але для них більш нестерпні конфліктні ситуації. Дуже образяться, якщо сказати, що вони занадто вразливі.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали п'ять найбільш велелюбних знаків Зодіаку.