RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Названо п'ять найбільш велелюбних знаків Зодіаку - з ними не можна побудувати міцний шлюб

Раніше астрологи розповіли про найбільш ревнивих представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять найбільш велелюбних знаків Зодіаку.

Про це пише "По секрету про все".

5 місце - Риби

Риби жити не можуть без любові і постійно шукають свій ідеал. Представникам цього Знака простіше закохатися в свої фантазії, мрії і мрії, ніж у справжню людину з її недоліками і особливостями.

4 місце - Лев

Леви схильні відповідати на любов, а не бути її ініціатором. Однак буває й інакше - представники знака закохуються блискавично, але на жаль, так само швидко і втрачають інтерес до свого обранця.

3 місце - Ваги

Терези обожнюють увагу, цінують любов і дорожать почуттями. Вони дуже велелюбні, але як тільки знаходиться бажаючий подарувати представникам знака всю свою любов, їх потреба в любові тут же сходить нанівець.

2 місце - Близнюки

Ці люди закохуються швидко, пристрасно і назавжди. Точніше, вони впевнені, що цього разу раз точно назавжди, і так кожні півроку. Близнюки самі постійно змінюються, тому їх вчорашній вибір завтра вже не є актуальним для них.

1 місце - Стрільці

Стрільці - найбільш велелюбний знак Зодіаку. Вони жити не можуть без любові і закохуються миттєво, люблять пристрасно і швидко згорають. Як тільки спадає емоційне напруження, вони шукають новий об'єкт. Однак при бажанні вони можуть не міняти партнера, а кожен раз заново закохуватися в свого обранця.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять найбільш вразливих знаків Зодіаку.