RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Березень переверне життя п'яти знаків Зодіаку - на них чекає доленосна зустріч і багатство

Раніше астрологи розповіли, на кого в лютому чекає фінансовий успіх, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, яким березень приготував зміни на краще.

Про це пише Аstrohelper.

Овен

В цілому, перший місяць весни для представників знака пройде спокійно. У першій декаді місяця Овни відчують приплив сил і енергії. Підтримкою і натхненням стануть близькі люди. Вдалими будуть великі покупки, які були давно заплановані. У професійній сфері вдасться зарекомендувати себе з вигідного боку. В кінці місяця самотні Овни можуть зустріти свою долю.

Близнюки

Березень стане плідним і успішним часом. З'явитися безліч незвичайних ідей, втіливши які, Близнюки зміцнять своє фінансове становище. У цьому місяці представники знака стануть більш незалежними і рішучими, що допоможе досягти поставлених цілей. Перший місяць весни подарує одиноким Близнюкам шанс зустріти свою любов. Зірки радять придивитися до свого оточення, можливо, вона зовсім поруч.

Рак

Перший весняний місяць може стати переломним, не тільки в області кар'єри, але і в особистому житті. Шанси і можливість будуть зустрічатися на кожному кроці, важливо не упустити їх. Зірки радять проявити терпіння і стійкість, так як буде необхідність вирішувати безліч питань. На початку березня представникам знака можна очікувати романтичних пригод.

Лев

Березень стане для Льва дуже продуктивним періодом. Вони відчують внутрішні сили, завдяки яким зможуть нарешті здійснити всі задумані плани і наблизитися до своєї мрії. Хороший момент для того, щоб заговорити з начальством про підвищення зарплати. Впевненість в собі, яка буде супроводжувати представникам знака, допоможе віднайти гармонію в особистому житті.

Риби

Початок весни буде сприяти змінам в житті Риб, вони торкнуться всіх сфер життя. Ці люди наповняться енергією, яку зірки радять звернути на здійснення бажаного. Однак часу може катастрофічно не вистачати, що позначиться на самопочутті. Важливо правильно розподілити ресурси. В середині місяця варто якомога більше часу проводити з родичами.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи склали гороскоп на 4 лютого і назвали шість знаків Зодіаку, яким не пощастить в цей день.