RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Будуть приховувати почуття до останнього: названо п'ять знаків Зодіаку, які ніколи не зізнаються у коханні

Астрологи, які раніше розповіли про найрозумніших представників гороскопу, назвали п'ять знаків Зодіаку, які ніколи не зізнаються в коханні.

Про це повідомляє "5 канал".

Овнен

Ці представники знака завжди акцентують увагу на важливих справах. Зустрічі з друзями, вечірки і побачення рідко входять в їх плани. Тому вони не готові вписувати любовні пригоди в свій графік, тим більше, коли мова йде про глибокі почуття.

Близнюки

Такі люди всіляко уникають відповідальності. Їм складно зізнатися у коханні, тому що вони бояться втратити свободу і незалежність.

Діва

Діви люблять аналізувати, тому не піддаються почуттям. Їм важливо спочатку зрозуміти раціональність своїх дій. На такий серйозний крок як зізнання у коханні не всі наважуються.

Стрілець

Для цих людей любов - незрозуміле почуття. Найчастіше вони обирають вільні стосунки. Зізнання партнера заводить у глухий кут. Стрільці намагаються втекти від почуттів.

Козеріг

Даремно фразу "я тебе кохаю" вони вже точно не скажуть. Для цього потрібно багато складових: великі почуття, довіра, впевненість у партнері і в собі. Другій половинці слід запастися терпінням.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, життя яких може кардинально змінитися навесні 2021 року. Покровитель року Білий Металевий Бик принесе цим людям можливості для втілення найзаповітніших планів та ідей.