RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку є ідеальними батьками - діти від них просто в захваті

Астрологи, які раніше дали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на березень, назвали кращих батьків серед представників зодіакального кола.

Про це пише видання RSute.

Овен

Чоловіки, народжені під знаком Овна, справжні сучасні батьки, які можуть і в футбол пограти зі своїми спадкоємцями, і в цирк їх зводити, і навчити кататися на велосипеді. Вони хочуть, щоб їхні діти розвивалися і купують їм різні розвиваючі ігри і гаджети. Овни є не тільки чудовими батьками, а й справжніми друзями для дитини.

Діва

Чоловіки-Діви - надзвичайно дбайливі люди, і заради щастя своєї сім'ї готові на багато що, а дітям при цьому віддають все тепло своїх сердець. Це вони прокидаються посеред ночі, щоб заколисати малюка, коли той заплаче, і допомагають своїм дружинам на кожному етапі виховання дитини. Дружини Дів можуть сміливо розраховувати на допомогу чоловіка - ці батьки і в поліклініку сходять з малюком до лікаря, і покатають малюка на візку, поки мама буде готувати вечерю.

Стрілець

Ідеальними батьками стають і чоловіки, народжені під знаком Стрільця. Ці чоловіки відповідальні і строгі, але разом з тим, вони дуже люблять своїх дітей, що робить їх ідеальними батьками. Батьки-Стрільці завжди пограють з малюком, поки мама займається хатніми справами, а то й самі візьмуться за наведення в будинку порядку. Стрільці по своїй природі гумористи, тож малюкам з ними дуже цікаво проводити час.

Риби

Риби - дуже добрі і відповідальні чоловіки, з них виходять прекрасні батьки. Риби природжені педагоги і передають своїм дітям все те найкраще, чого навчилися у власному дитинстві. А це і рибалка, і розваги на свіжому повітрі по запуску саморобних літачків, і перший футбольний матч, на який тато візьме з собою сина. Народжені під знаком Риб чоловіки не уникають батьківських обов'язків і з радістю беруть активну участь у вихованні дітей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, всередині яких може ховатися справжній "демон".