RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

2 червня

Всі новини

Кінець лютого переверне життя п'яти знаків Зодіаку - доля їх щедро винагородить

У 2021 році очікується чотири сприятливі періоди. А в кінці лютого пощастить п'ятьом знакам Зодіаку.

Про це розповів "Апострофу" астропсихолог, автор щорічного видання "Астрологічний календар для України", а також серії книг по астропсихології Юрій Буянов.

Для планування діяльності підійдуть такі дати: 1 - 29 січня, 22 лютого - 20 травня, 24 червня - 26 вересня, 20 жовтня - 15 листопада.

Буянов зазначив, що будь-які справи потрібно починати на зростаючому Місяці. Але також можна і протягом тижня після повного Місяця.

Для деяких знаків вдалі дні очікуються з 11 лютого, пише ресурс astromeridian.

Водолій, Телець, Близнюки

Представникам цього знака особливо пощастить 11 лютого. Цей день стане найщасливішим за весь рік. У фінансовій сфері чекає успіх Тельців. Їх статус в суспільстві зміцніє. На Терезів чекають приємні сюрпризи в любові і в грошах. А популярність Водоліїв в рази зросте.

Близнюки, Діва, Водолій

14-15 лютого також стануть хорошими днями для цих знаків. На Близнюків чекає успіх в поїздках і знайомствах. Діви будуть щасливі на роботі. Особливо справи добре підуть з паперами і документами. На Водоліїв чекає успіх у виступах і презентаціях.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": У 2021 році на Україну чекають чотири складні періоди - астрологічний прогноз.