RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Готуйтеся до приємних сюрпризів: астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яким пощастить в лютому

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу лютий може принести труднощі, тепер же вони назвали чотири знака Зодіаку, яким останній місяць зими приготував приємні сюрпризи.

Про це пише SakhalinМedia.

Тілець

Ті представники знака, які мріють про дітей, можуть розраховувати, що їх бажання збудеться в лютому. Вони можуть стати мамою, татом, бабусею чи дідусем. Однак якщо це не відбудеться в цьому місяці, то в 2021 році ця мрія збудеться обов'язково.

Лев

На Левів в лютому чекає успіх у фінансовій сфері. Зірки радять не упустити удачу - тоді проблеми з грошима надовго залишаться в минулому. Астрологи радять представникам цього знаку зодіаку пошукати більш прибуткове місце роботи. Однак при цьому важливо все добре зважити.

Терези

Місяць стане вдалим у всіх починаннях. На представників цього знаку чекають захоплюючі пригоди, вигідні угоди, кар'єрне зростання і успіх в любові. Самотні Терези можуть зустріти свою любов. Зірки радять не забувати дякувати за подарунки долі.

Водолій

Лютий не тільки не принесе неприємностей і труднощів, але і подарує представникам знака успіх як в справах так і в особистому житті. Не виключена зустріч з людьми з минулого. Колишні колеги, друзі або кохані з'являться з несподіваними, але приємними новинами.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які стають кращими батьками.