RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Названо п'ять знаків Зодіаку, які стають кращими батьками - їх дітям дуже пощастило

Раніше астрологи розповіли про найвірніших представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, які стають кращими батьками.

Про це пише Тhebestvideo.

Тілець

Тілець щиро вважає, що його дитина - найкраща в світі. Ці люди просто створені бути батьками. Вони облаштовують свій будинок з максимальним комфортом і щедро обдаровують як чоловіка / дружину, так і дитину своєю увагою і турботою. Завдяки психічній стабільності і внутрішній гармонії Тільця його діти можуть вирости одухотвореними мрійниками.

Рак

Багато Раків ще в дитинстві починають мріяти про свою сім'ю і батьківство, вони дуже прив'язані до своїх дітей. Часто у них їх троє і більше, але любові у представників знаку вистачає на всіх. В гостях вони можуть годинами розповідати про успіхи своїх дітей. Однак, віддаючись любові до дітей, Раки схильні забувати про чоловіка / дружину. Через це їх сім'ї часто розпадаються.

Лев

Лев - приклад для наслідування для своїх дітей. Вони поважають його навіть в підлітковому віці і прагнуть до дружби. Представники знаку володіють життєрадісністю і веселою вдачею, тому у їх домочадців завжди гарний настрій. Вони прагнуть записати дітей в усі можливі гуртки, іноді перегинаючи палицю.

Козеріг

Козероги дуже організовані, спочатку вони в'ють гніздо і тільки потім заводять дітей. Своїх малюків такі люди вчать розумно оцінювати власні сили і можливості. У сім'ї представників знаку у кожного (навіть у молодших) є свої обов'язки. По струнці тут ніхто не ходить, але шанобливе ставлення панує обов'язково.

Терези

Терези вміють створювати гармонійні партнерські стосунки, їх шлюб зазвичай міцний. Діти з дитинства матимуть перед собою приклад повноцінної сім'ї. Цы люди приділяють їм багато уваги і сил, з однаковою охотою спілкуючись і з малюками і з підлітками. Однак іноді вони схильні до диктаторства в сім'ї, нав'язуючи дітям свої інтереси і погляди на життя.

Раніше "Апостроф" розповідав про знаки Зодіаку, з яких виходять кращі чоловіки.