RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Названо п'ять найбільш скандальних знаків Зодіаку - двох з них боялася навіть Ванга

Раніше астрологи розповіли про найдобріших представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять найбільш істеричних і скандальних знаків Зодіаку.

Про це пише Great Picture.

Двоє з них - Скорпіон і Риби викликали настороженість навіть у відомій болгарській провидиці Ванги. Вона вважала, що вони мають особливу силу і енергією і ніколи не розкривають свою справжню сутність, розповідає Rsute.

1 місце Козеріг

Козероги - справжні деспоти, нездатні мирно уживатися з людьми. Вони можуть бути холодні й жорстокі через своє прагнення до домінування. До того ж представники знака не вміють сміятися над собою, тому будь-яка іронія для них - причина для вибуху. Вони вимагають від оточуючих бездоганності, самі при цьому не відрізняючись ерудицією.

2 місце Діва

Ці люди - сварливі песимісти, які дістають всіх навколо через дрібниці. Діва схильна до істеричності, спілкування з нею перетворюється на суцільний шквал претензій, критики і докорів. Вони здатні вивести з рівноваги навіть найбільш миролюбну людину. При цьому представники знака вправні майстри інтриг, скандалів і пліток.

3 місце Рак

Раки збирають в душі образи як на близьких, так і на людство в цілому. Вони провокують суперечки і отримують від них похмуре задоволення. Вони не відрізняються сміливістю і рідко прямо першими наносять удар, хіба що через страх. В глибині душі представники знака дуже вразливі і відчайдушно потребують любові.

4 місце Риби

Ці люди - природжені маніпулятори і брехуни. Нерідко вони самі плутаються у своїх свідченнях. Крім того вони схильні все драматизувати, закочувати істерики, плести інтриги і розводити плітки. Їм не можна довіряти секрети. При цьому Риби обожнюють в розмові блиснути ерудицією і дати кілька порад.

5 місце Скорпіон

Скорпіони зловтішні і безжальні. Наближаючи його до себе, ви заводите собі потенційного ворога. Заради досягнення мети Скорпіони готові пожертвувати всім, навіть своїм коханим чоловіком. Крім того, представники знака зарозумілі і скандальні, хоча здатні бути чарівними з тими, від кого залежать.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найрозумніших знаки Зодіаку.