RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Вовки в овечій шкурі: чотири знака Зодіаку вважаються найбільш спритними маніпуляторами

Астрологи визначили, представники яких знаків Зодіаку краще за всіх володіють навичками маніпулювання.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті popcornnews.

Скорпіон

Представники цього знака досконало володіють мистецтвом маніпуляції, серед них переважають експресивні та рішучі особистості, яких ніщо не зупинить. Винахідливі і ревниві за природою, Скорпіони безжально використовують людські слабкості. Вони володіють гострим розумом і проникливістю, за допомогою яких прораховують найзаплутаніші ситуації, швидко і глибоко вникають в суть проблеми. Саме це дозволяє їм маніпулювати іншими.

Терези

Народжені під знаком, що символізує рівність і справедливість, теж виявилися професійними маніпуляторами. Для досягнення гармонії і порядку вони будуть говорити або робити те, що хочуть інші, переслідуючи власну мету - отримати загальну прихильність і схвалення. Терезам складно прийняти чиюсь сторону, тому вони часто грають роль "адвоката диявола" і не бояться брехати. Власною брехнею і лицемірством вони уникають конфронтації.

Близнюки

Комунікативна майстерність і вишукане красномовство приваблює до представників цього знака інших людей. Близнюки, будучи хорошими співрозмовниками, притупляють пильність будь-якого опонента, перед ними не варто розкривати секрети і робити потаємні визнання - навряд чи вони залишаться таємницею. Крім того, отриману інформацію представники цього знака без докорів сумління можуть використовувати для впливу або навіть брудного шантажу. Близнюки добре відчувають "больові" точки інших людей.

Рак

Маніпуляція представників цього знака має особливу форму, обумовлену їх сентиментальністю. Раки часто піддаються власним емоціям, перепади настрою відбуваються без видимої причини. Тоді вони бувають схожі на переляканих і беззахисних дітей, до яких необхідно кинутися на допомогу. Тому вони намагаються оточити себе чуйними, добросердними, чуйними людьми, якими легко маніпулювати.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи поділилися інформацією про те, представники яких знаків Зодіаку, на їхню думку, найбільш везучі і щасливі.