RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Названо три найбільш слизьких знаки Зодіаку - йдуть по головах і можуть підставити в будь-який момент

Астрологи склали рейтинг найнеприємніших і скандальних знаків Зодіаку, представники яких мстиві і можуть "йти по головах".

Відпо гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс Дзен".

Скорпіон

Представників цього знаку вважають найбільш мстивими і егоїстичними людьми, які часто поводяться зарозуміло і не люблять, коли їх обходять в успіхах. У Скорпіонів домінують ревнощі, злопам'ятність і мстивість. Якщо їх скривдять, то це вони запам'ятають до кінця свого життя. До того ж Скорпіони завжди прямолінійні, кажуть все прямо в лоб, не замислюючись про наслідки, не вміють зберігати таємниці і секрети. У всьому і завжди вони намагаються шукати вигоду для себе.

Стрілець

Представники цього знака люблять скандали і вічно роздмухують з мухи слона, при цьому часто спускаючи пар на ні в чому не винній людині. Стрільці надзвичайно запальні, роблять і говорять перш, ніж подумають, відрізняються непостійністю в захопленнях, мріях і цілях. Їм властива цікавість, яке часто робить їх надокучливими. Часто вони можуть образити людину своєю холодністю та ігнором, не зважаючи на почуття інших людей.

Козеріг

Представників цього знаку вважають справжніми енергетичними вампірами. Вони вважають, що завжди мають рацію, а інші - в усьому помиляються. Втім чужа думка Козерогів мало хвилює, як і чужі проблеми. Відрізняються грубістю і здатні запросто образити людину, навіть не помічаючи цього. Вони завжди всім незадоволені, мають до всіх претензії і докори, часто надмірно педантичні, прискіпливі і критичні. Через властиве Козерогам занудство з ними складно спілкуватися.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найбільш добродушними - ці люди мають "золоте" серце.