RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

​П'ять знаків Зодіаку народилися під щасливою зіркою - Всесвіт до них особливо сприятливий

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастило бути улюбленцями Всесвіту.

Про це повідомляє "Яндекс Дзен".

Овен

Ці люди впевнено йдуть до своєї мети. Вони домагаються висот завдяки своїм комунікативним здібностям. У них розвинена інтуїція, яка підказує правильні шляхи рішень всіх проблем. Характер Овнів сприяє успіху, до якого вони завжди рухаються на правильному шляху, де їм зустрічаються потрібні люди.

Близнюки

Часто вони стають щасливими без особливих зусиль. Буває, що представників цього знака удача чекає прямо за рогом. Самі ж Близнюки дивляться на все з позитивної сторони, що сприяє полегшенню їх життєвого шляху.

Лев

Вони завжди виходять сухими з води після авантюр і неприємних ситуацій. Кожну справу Леви здатні перевернути в свою сторону і використати в свою користь. Часто вони отримують все найкраще хитрим шляхом.

Діва

Їх не можна назвати улюбленцями долі, але в найгірших ситуаціях вони несуть найменші втрати, ніж могло б бути. Також Діви мають дар передбачення, завдяки йому часто виявляються в потрібний час у потрібному місці.

Стрілець

Вони відчувають небезпеку і неприємності, тому встигають вчасно зреагувати і навіть уникнути поганого. Вони сміливо керують своїм життям.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали рейтинг найнеприємніших і скандальних знаків Зодіаку, представники яких мстиві і можуть "йти по головах".