RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Сім знаків Зодіаку чекають любовні сюрпризи в День святого Валентина - настане час радості і щастя

У неділю, 14 лютого, в Україні, як і в інших країнах світу, будуть відзначати День святого Валентина, якого називають покровителем всіх закоханих. Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких в цей день чекають романтичні пригоди і незабутні хвилини щастя і любові.

Про це пише видання RSute.

Телець

Представники даного знаку в день закоханих будуть дуже гарячим і сексуальними. Це допоможе їм позбутися напруги і невдачі. 14 лютого добре підходить для того, щоб освідчитися в коханні, попросити вибачення і влаштувати романтичну вечерю для своєї коханої людини.

Близнюки

Представникам даного знаку гороскоп радить прислухатися до власного серця і не боятися робити кроки назустріч до щасливого сімейного життя. 14 лютого у Близнюків буде шанс позбутися від переживань і минулих спогадів.

Рак

Щоб не зіпсувати свято, астрологи радять Ракам прогнати від себе негативні думки і стати справжньою опорою коханій людині. Бажано влаштувати романтичну вечерю і зізнатися в любові, тоді життя заграє різнобарвними тонами і барвами.

Скорпіон

Представників даного знаку очікують фатальні зустрічі та подорожі. Можна буде постаратися налаштуватися на позитивні думки і зізнатися в любові. Гороскоп обіцяє Скорпіонам гарний час для справжньої любовної казки.

Стрілець

День святого Валентина принесе удачу Стрільцям. Одинокі люди можуть очікувати на важливу зустріч і освідчення в коханні. Та і самі Стрільці відчують гостру необхідність комусь зізнатися в любові, а тому в цей день все задумане втілиться в реальність. Це гарний час для того, щоб почати планувати спільне майбутнє.

Козерог

День 14 лютого допоможе представникам знаку втілити мрії в реальність - у Козерогів з'явиться шанс створити романтичну атмосферу для коханої людини. Гарний настрій буде протягом усього дня, а Всесвіт буде посилати підказки, щоб не зробити дурниць і все не зіпсувати.

Водолій

Водолії зможуть якнайкраще подати свої плани на майбутнє. Це гарний час для того, щоб позбутися від поганих спогадів і знайти людину своєї мрії. Чим більше Водолії приділять уваги своїй коханій людині, тим більше у них буде шансів на щасливе життя.

Раніше "Апостроф" назвав найкращі ідеї для подарунків на День святого Валентина.