RU  UA

Геть нудні подарунки: чим здивувати другу половинку на 14 лютого

Що подарувати коханій людині - це питання останніми днями хвилює більшість українців, бо ж на носі День Валентина. І хоча вітрини магазинів переповнені листівками та квітами, купувати класичні подарунки поспішають далеко не всі - хочуть, аби День закоханих пройшов незабутньо. Як варіант, зазирають до магазинів інтимних товарів.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News 18:00 на Апостроф TV.

Для Владислава Москаленка похід до магазину інтимних товарів - справа не нова. В особистій колекції чоловіка понад 40 іграшок для втіх.

"Це в першу чергу різноманіття. Стандартний секс - це ну, якби добре, але з часом заїжджене. А секс-іграшки дають ту саму "полуничку", - ділиться Владислав.

По першу іграшку Владислав прийшов 4 роки тому. Щоправда, згадує чоловік, без курйозів не обійшлось.

"Це було вібро-кільце. Моє весілля. І треба було трішки урізноманітніти на честь такого свята. Якраз у цю ніч сіли батарейки на цьому кільці, і потім якось не склалося", - пригадує чоловік.

Усілякого роду пульсатори, фетиш-товари, лубриканти - асортимент на будь-який смак та гаманець. Ціни на товари для дорослих становлять від 300 гривень до 16 тисяч. Обрати подарунок для другої половинки допомагає продавець-консультант Крістіна.

Спочатку вона показує сучасні інтимні ґаджети. Вони різняться формою, кольором, функціональністю та головне - призначенням. Деякі іграшки можна навіть підключити до мобільного і задовольняти партнера дистанційно. Не менш популярний, каже продавець, стенд із одягом для прелюдій.

Доповнюємо готовий костюм наручниками та батогом - і образ суворої та водночас звабливої поліціянтки готовий. Крістіна запевняє: головне не соромитися власних бажань.

"Іграшка - це ідеальний подарунок, тому що ви можете додати різноманіття у ваше кохання. Починаючи з масажних свічок чи олій, закінчуючи дійсно ігровими боксами", - наголошує продавець-консультант магазину інтимних товарів Крістіна Михайліченко.

Важливо пам'ятати і про правильний догляд за такими товарами. Покупку слід обов'язково вимити мильним розчином - бажано з інтимним милом - та обробити антисептиком.

"І треба залишити його сохнути. Не витирати його ні в якому разі. І коли іграшка висохла, ви можете її використовувати. Після цього треба повторювати ці маніпуляції. Просто доглядати за нею, мити", - розповідає Крістіна.

Із належним доглядом пристрій не лише принесе задоволення, а й прослужить довгі роки. До того ж, інтимні іграшки значно урізноманітнюють сексуальне життя.

"Жарти - це найважливіше в сексуальному процесі. Повинно бути весело. Якщо люди йдуть на секс, як на роботу на шахту, - нафіг такий секс потрібен в принципі. Це відстій. Якщо в вашому ліжку зникають веселощі, радість і порозуміння - це вже привід йти не в секс-шоп, а до фахівця", - зазначає лікар-сексолог Олександр Іванов.

Сексологи радять відкинути всі упередження і взяти з собою кохану людину чи друзів, якщо соромитесь іти у секс-шоп самі.

"Не ходіть в якісь маленькі забігайлівки, ходите в великі магазини, там зазвичай дуже гарнийй персонал, частіше працюють дівчата, максимально привітні, без дурних питань. Зайдіть, озирніться, і побачите - там нічого страшного немає", - додає лікар.

Якісні любощі - запорука здоров'я. Не лише сексуального, а й усього організму. Головне - аби задоволення отримували обидва партнери.