RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 липня

Всі новини

Три знаки Зодіаку вимагають особливої уваги - їх серце складно завоювати

Напередодні Дня святого Валентина - свята всіх закоханих астрологи розкрили секрети завоювання прихильності знаків Зодіаку і назвали представників зодіакального кола, яких вважають найвимогливішими.

Про це пише видання Клубер.

Телець

Тельцям подобається, коли їм постійно приділяють увагу, піклуються і не дозволяють нудьгувати. Потенційний партнер представника цього знаку завжди повинен проявляти активність і турботу: чи це прогулянка в парку, плитка шоколаду, романтична вечеря або перегляд кінофільму на затишному домашньому дивані.

При цьому Тельці не будуть морочити вам голову. Якщо ви не відповідаєте їх критеріям, вони все пояснять, попрощаються і підуть. І навіть страждати не будуть, оскільки мир і спокій в його душі - найважливіше.

Діва

Діви - вимогливі люди, які звикли все детально досліджувати. Їм подобається, коли поруч з ними знаходиться людина, фізично і морально за них сильніша.

Щоб домогтися прихильності представника цього знаку, партнеру потрібно бути цікавим, різнобічно розвиненим і готовим до всіляких змін. Але найголовніше: вам знадобиться безмежне терпіння.

Козеріг

Козерогів вважають людьми, що ніколи не відмовляються від своїх переконань і поглядів. І це абсолютна правда. Народжені під цим знаком не стануть відразу показувати свої емоції, тож їхнім партнерам потрібно набратися терпіння і бути готовими проявити себе. В той же час Козеріг буде чекати стільки, скільки вам потрібно, що є однією з найбільших переваг цього знаку. Людям цього знаку подобається будувати відносини повільно і вдумливо, а ще вони повинні повністю довіряти вам, щоб розкрити свої вразливі сторони.

Раніше "Апостроф" назвав найкращі ідеї для подарунків на День святого Валентина.