RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

У День Валентина у п'яти знаків Зодіаку з'явиться шанс у любові

Астрологи прогнозують, що в День закоханих, 14 лютого, коли в усьому світі відзначають свято Валентина, представники п'яти знаків Зодіаку отримають шанс зустріти справжню любов.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Rambler.

Овен

Астрологи радять представникам цього знаку уважно прислухатися до своєї інтуїції в День святого Валентина і придивитися до нових людей навколо, серед них є шанс зустріти свою другу половинку. Однак, цей день може принести, як радість, так і смуток, тому до всього потрібно підходити вдумливо.

Телець

Представникам цього знаку варто відкритися людині, яка давно перебувала поруч, але вони її не помічали. Саме вона допоможе сьогодні і пережити справжні емоції, і надати допомогу, якщо виб'є з колії маленька невдача. Тельцям слід відкинути сумніви і побоювання.

Діва

Дівам може надійти інтригуюча пропозиція романтичного характеру від нового знайомого. Але не слід кидатися у вир з головою, щоб не шкодувати потім про розбите серце. Необхідно стежити за перепадами настрою.

Стрілець

Запорукою успішного особистого життя для представників цього знака стане турбота про себе коханого - можна відвідати фітнес-клуб, сходити в басейн чи спа-салон. На ваше посвіжіле лице обов'язково звернуть увагу, а це навіть допоможе зустріти свою долю в День святого Валентина.

Риби

Представникам цього знака варто уважніше придивитися до свого звичного оточення, а на деяких поглянути зовсім іншими очима. Зірки обіцяють в день закоханих початок нового захоплюючого роману.

Як повідомляв "Апостроф", провидиця Ванга назвала три знака Зодіаку, які зможуть розбагатіти в 2021 році.