RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Рік Бика подарує кар'єрний злет і великі гроші: названо трьох головних щасливчика за знаком Зодіаку

Астрологи визначили, кому з знаків Зодіаку найбільше пощастить з грошима і в професійній кар'єрі у 2021 році, який пройде під знаком Білого Металевого Бика.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "КП".

Овен

У 2021 році у представників цього знаку з'явиться бажання зрушити гори. Під час нових звершень можливі розчарування, але будуть і перемоги, і високі заробітки. Овни зможуть стрімко піднятися кар'єрними сходинками, а це допоможе істотно поліпшити фінансове становище. Для цього потрібно зосередиться на чомусь одному і не розпорошуватися, вибравши або роботу в наймі, або бізнес або творчий проект. Було б непогано знайти собі наставника, до якого можна звернутися за порадою. Ймовірно, в середині цього року Овни можуть зважитися на тривалу відрядження або переїзд в інше місто.

Діва

Представникам цього знака везе в усіх сферах під час активної фази Меркурія, яка припадає на 2021 рік. Діви можуть сміливо вплутуватися в будь-які перспективні починання, поєднувати два-три проекти. Для внутрішньої самореалізації, можливо, захочеться отримати ще одну освіту. Це може бути не тільки навчання в університеті, а й відвідування майстер-класів для розвитку хобі, яке багато дасть для розуміння себе.

Козеріг

Рік Бика обіцяє круті перспективи представникам цього знаку, зокрема кар'єрне зростання і успіх в суспільстві. Багато Козероги отримають шанс стати медійними персонами. Такі базові якості цього знака зодіаку як діловитість, завзятість і честолюбство дозволять закріпитися на топових керівних посадах. Цього року бажано проявити економність, зберігаючи накопичений роками капітал, і якщо витрачати гроші, то тільки на навчання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких у 2021 році настане смуга щастя і удачі.