RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо п'ять найгірших чоловіків за знаком Зодіаку - перетворять життя на "пекло" і зруйнують шлюб

Раніше астрологи розповіли про найвірніших представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, з яких виходять найгірші чоловіки.

Про це пише "Дніпровська Панорама".

Близнюки

Представники цього знака - найгірші чоловіки. Їх ніколи немає поруч, коли дружині потрібна допомога. Вони не надто підтримують дружину як в питаннях побуту, так і у вихованні дітей. Терпіти Близнюка можна тільки через те, що він розумний, веселий і непоганий в ліжку.

Риби

Рибам потрібна не дружина, а турботлива матуся. Вони без кінця потребують підтримки і розради, забуваючи надавати їх своїй половині. Якщо жінці до душі така роль і вона зуміє опанувати мистецтво "батога і пряника", то в їхній родині все буде непогано.

Стрілець

Чоловік-Стрілець спочатку здається ідеалом - він одночасно і романтичний і дуже практичний. Представники знака мужні й ніжні, люблять дітей і гарні в ліжку. Однак все це до того часу, поки дружина не набридла йому. Як тільки це трапляється - Стрілець йде і шукає новизну на стороні.

Скорпіон

Це справжній тиран, у якого є тільки дві думки: його і неправильна. Він схильний жорстко контролювати всі сфери життя дружини і сприймає тільки покірність. Якщо жінка готова до такої ролі, то життя зі Скорпіоном можливе, якщо ні - він буде постійно тиснути на свою другу половину.

Рак

Чоловіки цього знака з боку здаються мрією будь-якої жінки. Вони харизматичні і дбайливі, люблять дітей і беруть участь в їх вихованні. Крім того, цього статечного хлопця поважають в суспільстві. Однак в стороні від сторонніх очей представники знака нудні, пасивні і хочуть тільки одного - щоб їх залишили в спокої.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найвелелюбніших знаків Зодіаку, стосунки з якими як американські гірки.