RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Як підкорити серце чоловіка: названо секрети всіх знаків Зодіаку

Астрологи зробили підказку для жінок, визначивши любовні секрети чоловіків, які народилися під різними знаками Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті kabluk.me.

Овен

В молоді роки у представників цього знаку багато випадкових і несерйозних сексуальних зв'язків, серйозні відносини краще налагоджувати після того, як Овен досягне хоча б 30-річного віку. У відносинах жінка повинна бути терплячою до його впертості та м'якою.

Телець

Для представників цього знака в жінках важливі хазяйновитість і порядність. Потрібно створити комфортну атмосферу, домашній затишок і любити маленьких дітей.

Близнюки

Представники цього знака дуже непостійні і закохуються частіше в творчих дамочок. Для них важливим є і зовнішня привабливість жінки, і її вміння підтримати розмову. До того ж не слід бути занадто прискіпливою до їхнього способу життя, хоча чоловіки-Близнюки великі гуляки.

Рак

Представники цього знака найбільш сімейні і не вибагливі, для них головне, щоб жінка була вихованою, порядною, мріяла про сім'ю та дітей.

Лев

Оскільки представники цього знаку люблять бути в центрі уваги, то їхні жінки повинні привертати увагу і бути самодостатніми. Щоб привабити Лева, варто проявити свій характер і навіть додати у відносини трохи стервозності.

Діва

Жити разом з представниками цього знака дуже нелегко, оскільки вони вимогливі і прискіпливі. Ідеальна жінка в їхньому уявленні повинна бути поступливою, терплячою і такою, що все розуміє.

Терези

Представникам цього знака потрібна мудра і сильна жінка, часто вони вибирають дружину старшу від себе. У супутниці життя вони цінують розуміння і підтримку, але при цьому вітається трохи веселих пустощів.

Скорпіон

Представників цього знаку приваблюють загадкові дами, які недоступні, інтригують і не відразу підпускають до себе. Легка "здобич" викликає у них розчарування і нудьгу.

Стрілець

Представники цього знака не люблять "тихих" жінок, їм потрібна яскрава, волелюбна і зухвала супутницю життя, з якою можна пройти і вогонь, і воду.

Козеріг

У представників цього знака є тяга до флірту, але серйозні стосунки вони будують повільно. Супутниця життя повинна бути найбільш незвичайною жінкою в житті і при цьому порядною і розумною, уміючою поставити важливі цілі.

Водолій

Представників цього знаку складно схилити до сімейного життя, стосунки з ними може налагодити горда жінка, що розділяє їхні погляди. Якщо в шлюбі не буде скандалів, ревнощів і причіпок, Водолій залишиться вірним своїй супутниці життя.

Риби

Представники цього знака часто вибирають собі дружину, схожу на їхню маму. Бажано походити на майбутню свекруху не тільки зовні, але й мати схожий характер, розділяти її думку, багато господарювати і при цьому підтримувати Рибу в скрутну хвилину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, з яких виходять найгірші чоловіки.