RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

Названо три найщедріші знаки Зодіаку серед чоловіків - засиплять обраницю подарунками

Астрологи, які раніше назвали п'ять знаків Зодіаку, знайомство з якими для жінки закінчиться щасливими стосунками або довгим сімейним життям, визначили найбільш щедрих чоловіків зодіакального кола.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

1. Лев

Перше місце в рейтингу найбільш щедрих чоловіків займають Леви, яких називають найблагороднішим знаком Зодіаку. При цьому це самодостатні, самовпевнені і цілеспрямовані особистості. Леви чітко знають, що саме хочуть від життя, а також знають, як порадувати свою другу половинку.

Представники цього знаку люблять розкіш і багатство, і якщо ви є другою половинкою Левів, вони забезпечать вас найдорожчими і модними речами, найрідкіснішими діамантами і нескінченними грошима на банківському рахунку.

2. Стрільці

Друге місце і звання найщедрішого чоловіка отримують Стрільці. Це досить щедрі люди, які не пошкодують грошей і засобів заради щастя коханої людини, родичів або друзів. Вони готові заради них на все, в тому числі і на матеріальні героїчні вчинки, і для цього їм не потрібен привід - приємні несподіванки і сюрпризи можна чекати від них щодня.

3. Терези

Трійку лідерів рейтингу найщедрішиз чоловіків закривають Терези. Вони добрі і гармонійні люди, які цінують баланс у всьому. Заради своєї коханої людини вони готові на все. Однак оскільки вони дуже цінують баланс, то якщо Терези витратять $ 1 мільйон на вас, то таку ж суму витратять і на себе теж. При цьому вони нічого не будуть від вас вимагати.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку, з якими ідеально будувати сім'ю.